Filter722 899 hotellerfra 211 bookingsiderFavoritter
sø, 21/09
ma, 22/09
Fra søndag, 21/09/14 til mandag, 22/09/14

Hotell Afrika

› Omfattende hotellsøk for Afrika online
› Finn et billig hotell i Afrika!
› Book til den beste prisen!
Liste
Kart
0 av 18662 hotell
Laster...
Vis flere hotell

Topp hotell

  Hotell Villa Makassar Marrakech
  Villa Makassar er et populært valg for reisende i Marrakech, enten du er oppdagelsesreisende eller gjennomreisende. Både foretningsreisende og turister vil nyte og sette pris på hotellets fasiliteter og gode service. Alle fasiliteter inkludert concierge, bar, restaurant, Wi-Fi i fellesområder, hotell/flyplasstransport, er tilgjengelige. De velutstyrte gjesterommene tilbyr dagsavis, flaskevann inkludert i pris, skrivebord, badekar, klimaanlegg. Hotellets rolige atmosfære og rekreasjonsmuligheter inkluderer massasje, utendørs svømmebasseng, dampbad, jacuzzi, spa. Enkelhet og komfort gjør Villa Makassar til ditt perfekte valg for et opphold i Marrakech.
  mer
  Hotell Riad Aubrac Marrakech
  Stop ved Riad Aubrac den fantastiske Marrakech. Med en nærmest komplett liste av tilbud vil gjestene finne oppholdet komfortabelt. Alle fasiliteter inkludert røykeområde, romservice, familierom, omvisningsturer, parkeringsplass, er tilgjengelige. Slapp av på ditt komfortable gjesterom med dusj, hårtørrer, sittegruppe, strykeutstyr, flaskevann inkludert i pris. Kom til hektene etter en lang dag med sightseeing på ditt rom eller benytt hotellets rekreasjonsmuligheter inkludert innendørs svømmebasseng, golfbane (innen 3 km), massasje. En god velkomstatmosfære og en eksellent service er hva du kan forvente under ditt opphold på Riad Aubrac.
  mer
  Hotell Riad Kaiss Marrakech
  Ideelt plassert i det sentrale turistområdet i Medina, Riad Kaiss by Sanssouci Collection garanterer det deg et avslappende og fantastisk besøk. Et vidt spekter av fasiliteter og service gir deg alt du trenger for en god natts søvn. Alle fasiliteter inkludert møte-/selskapslokale, safe, kjæledyr tillatt, romservice, parkeringsplass,er tilgjengelige. Gjesterommene er konstruert for å tilby maksimal komfort med velkomstdekorasjoner og detaljer som dagsavis, filmvisning på hotellet, vifte, dusj, safe på rommet. Hotellets rolige atmosfære og rekreasjonsmuligheter inkluderer badstue, massasje, utendørs svømmebasseng, svømmebasseng (barn), spa. Vennlig betjening, flotte fasiliteter og en intim atmosfære er hva Marrakech er tre gode grunner til å bo på Riad Kaiss by Sanssouci Collection.
  mer
  Hotell Red Marrakech
  Stop ved Red Hotel den fantastiske Marrakech. Hotellet tilbyr en høy standard på såvel service som individuelt tilpassede tilbud til alle reisende. Fasiliteter som parkeringsplass, 24-timers romservice, bar, nattklubb/dj, romservice er klar til din disposisjon. Konstruert og dekorert for å få gjestene til å føle seg hjemme har hvert rom balkong/terasse, dusj, badekar, klimaanlegg, internettilgang (trådløs). For å forbedre gjestenes opphold tilbyr hotellet rekreasjonsmuligheter som badstue, treningssenter, varmt bad, massasje, dampbad. Vennlig betjening, flotte fasiliteter og en intim atmosfære er hva Marrakech er tre gode grunner til å bo på RedHotel.
  mer
  Hotell Kenzi Menara Palace Marrakech
  Oppdag alt Marrakech har å tilby, med Kenzi Menara Palace som base.Alle gjesterommene på hotellet har alle de bekvemmeligheter som forventes på et hotell i sin klasse, og som passer til gjestenes høyeste krav til velvære. Alle gjesterom har bekvemmeligheter, så som rom for ikke-røykere, klimaanlegg, badekåper, skrivebord, hårtørrer.Gjestene kan oppleve den høye standarden på komfort under sitt opphold på dette luksushotellet i Marrakech, som har alt de trenger på selve stedet, så som 24 t romservice, butikker, direktøretasje, heis, bar/pub, vaskeri/tørrens, møtefasiliteter .Fritids- og idrettsanlegg som er tilgjengelige på hotellets eiendom, omfatter massasje, innendørs svømmebasseng, jacuzzi, treningsstudio, badstue, tennisbane, spa.På dette hotellet gis det varm og imøtekommende service av internasjonal standard. Vil du foreta reservasjon på Kenzi Menara Palace i Marrakech med vårt sikre online bestillingsskjema, velger du et ønsket tidsrom for oppholdet.
  mer
  Hotell Riad Marrabahia Marrakech
  Riad Marrabahiaer perfekt lokalisert for foretninger og fornøyelser i Marrakech. Både foretningsreisende og turister vil nyte og sette pris på hotellets fasiliteter og gode service. 24-timers resepsjon, Wi-Fi i fellesområder, bagasjeoppbevaring, safe, bar er bare noen av fasilitetene hotellet tilbyr. Uten røyking rom har du på hvert eneste gjesterom. Ta en pause fra hverdagen og benytt dampbad, massasje, utendørs svømmebasseng, spa. Vennlig betjening, flotte fasiliteter og en intim atmosfære er hva Marrakech er tre gode grunner til å bo på Riad Marrabahia.
  mer
Del hotell:
Tilbake til toppen