Filter718 294 hotellerfra 217 bookingsider Sammenlign hotellpriser på
217 bookingsider på en gang!
Favoritter
sø, 23/11
ma, 24/11
Fra søndag23/11/14 til mandag24/11/14

Hotell Afrika

 • Omfattende hotellsøk for Afrika online
 • Finn et billig hotell i Afrika!
 • Book til den beste prisen!
Listevisning
Kartoversikt
0 av 0 hotell
Laster...
Vis flere hotell

Topp hotell

  Hotell Riad Suliman Marrakech
  2-stjerners Riad Suliman tilbyr komfort og velvære I Marrakech. Hotellet tilbyr en høy standard på såvel service som individuelt tilpassede tilbud til alle reisende. Romservice, concierge, vaskeri, Wi-Fi i fellesområder, hotell/flyplasstransport er bare noen av fasilitetene hotellet tilbyr. Hvert gjesterom er elegant møblert med alle tenkelige hjelpemidler. Hotellet tilbyr varierte rekreasjonsmuligheter. Oppdag alt Marrakech har å tilby ved å gjøre Riad Suliman til din base.
  mer
  Hotell Riad El Nour Marrakech
  Riad El Nour ligger perfekt til for både forretnings- og fritidsgjester i Marrakech.Riad El Nour kan rose seg av praktisk beliggenhet med moderne bekvemmeligheter på alle gjesterom samt ypperlig service.Gjesterommene er utstyrt med rom for ikke-røykere, klimaanlegg, hårtørrer, internettilgang (trådløs), internettilgang, safe på rommet, badekar.Dette vakre innkvarteringsstedet i Marrakech sørger for bar/pub, vaskeri/tørrens, oppbevaringsbokser, salong, WiFi som skal passe til alle gjestenes høyeste krav til velvære. Hotellet tilbyr massasje, jacuzzi, badstue som skal gi alle gjestene ekstra fornøyelse og avkopling.Hotellet skaper en balanse av rik kultur og moderne komfort, som gjør at du får et minneverdig opphold.Vil du reservere rom på Riad El Nour i Marrakech, velger du periode for opphold og fyller ut vårt sikre online bestillingsskjema.
  mer
  Hotell Es Saadi Gardens & Resort Marrakech
  Es Saadi Hotel ligger i Marrakech, og er derfor et av de beste hotellene å bo på når man er i byen.Alle gjesterommene på hotellet har alle de bekvemmeligheter som forventes på et hotell i sin klasse, og som passer til gjestenes høyeste krav til velvære. Alle gjesterom har klimaanlegg, safe på rommet, minibar, balkong/terasse, satellitt/kabel-TV.De hotellbekvemmelighetene som tilbys på dette innkvarteringsstedet i Marrakech, innbefatter 24 t romservice, butikker, kasino, heis, bar/pub, nattklubb.I tillegg kan hotellgjestene nyte godt av de fritids- og idrettstilbud som gis på området: massasje, barneklubb, treningsstudio, badstue, spa.Hotellet er et av høykvalietshotellene i Marrakech, og gjestene vil synes det er behagelig med den praktiske beliggenheten og den rolige atmosfæren. Vil du raskt og enkelt foreta en resevering på Es Saadi Hotel, velger du dine foretrukne datoer for opphold og går videre med vårt sikre online bestillingsskjema.
  mer
  Hotell Kenzi Menara Palace Marrakech
  Oppdag alt Marrakech har å tilby, med Kenzi Menara Palace som base.Alle gjesterommene på hotellet har alle de bekvemmeligheter som forventes på et hotell i sin klasse, og som passer til gjestenes høyeste krav til velvære. Alle gjesterom har bekvemmeligheter, så som rom for ikke-røykere, klimaanlegg, badekåper, skrivebord, hårtørrer.Gjestene kan oppleve den høye standarden på komfort under sitt opphold på dette luksushotellet i Marrakech, som har alt de trenger på selve stedet, så som 24 t romservice, butikker, direktøretasje, heis, bar/pub, vaskeri/tørrens, møtefasiliteter .Fritids- og idrettsanlegg som er tilgjengelige på hotellets eiendom, omfatter massasje, innendørs svømmebasseng, jacuzzi, treningsstudio, badstue, tennisbane, spa.På dette hotellet gis det varm og imøtekommende service av internasjonal standard. Vil du foreta reservasjon på Kenzi Menara Palace i Marrakech med vårt sikre online bestillingsskjema, velger du et ønsket tidsrom for oppholdet.
  mer
  Hotell Riad Al Rimal Marrakech
  Stop ved Riad Al Rimal den fantastiske Marrakech. Med en nærmest komplett liste av tilbud vil gjestene finne oppholdet komfortabelt. Hotellet kan vise til blant annet Wi-Fi i fellesområder, romservice, bar, klesvask, omvisningsturer. Gjesterommene er konstruert for å tilby maksimal komfort med velkomstdekorasjoner og detaljer som internettilgang (trådløs), klimaanlegg, hårtørrer, sittegruppe, trådløst internett (gratis). Ta en pause fra hverdagen og benytt spa, treningssenter, jacuzzi, utendørs svømmebasseng, massasje. Uansett hva din grunn er til å besøke Marrakech, Riad Al Rimal så vil du føle deg hjemme med en gang.
  mer
  Hotell Mosaic Palais Aziza & Spa Marrakech
  Sentral beliggenhet i Marrakech, Mosaic Palais Aziza&Spa gir deg alt byen harå tilby rett utenfor døren. Hotellet tilbyr et stort utvalg av ekstra spesialtilbud som sikrer deg et flott opphold. Service-minded betjening ønsker deg velkommen og guider deg på Mosaic Palais Aziza&Spa. konstruert for komfort tilbyr gjesterommene safe på rommet, ekstra lange senger (>2 meter), klimaanlegg, DVD/CD-spiller, trådløst internett (gratis) som garanterer en avslappende natt. Ta en pause fra hverdagen og benytt spa, badstue, massasje, utendørs svømmebasseng, hage. Oppdag alt Marrakech har å tilby ved å gjøre Mosaic Palais Aziza&Spa til din base.
  mer
Tilbake til toppen