Filter723 284 hotellerfra 198 bookingsider Sammenlign hotellpriser på
198 bookingsider på en gang!
Favoritter
ti, 26/08
on, 27/08
Fra tirsdag, 26/08/14 til onsdag, 27/08/14

Hotell Athen

› Omfattende hotellsøk for Athen online
› Finn et billig hotell i Athen!
› Book til den beste prisen!
Liste
Kart
0 av 297 hotell
Laster...
Vis flere hotell

Topp hotell

 • Hotell NJV Athens Plaza Athen
  Med sin sentrale beliggenhet, er NJV Athens Plaza i nærheten av de fleste turistattraksjoner og forretningssteder i Athen.Alle gjesterommene på hotellet har alle de bekvemmeligheter som forventes på et hotell i sin klasse, og som passer til gjestenes høyeste krav til velvære. Alle gjesterommene er vel forsynt med klimaanlegg, badekåper, filmvisning på hotellet, skrivebord, hårtørrer.For gjestenes komfort, har dette innkvarteringsstedet i Athen 24 t romservice, heis, kaffebar, bar/pub, vaskeri/tørrens, møtefasiliteter , restaurant, oppbevaringsbokser.Moderne komfort og bekvemmelighet knyttes sammen for å sikre at gjestene blir fornøyde. Vil du foreta bestilling på NJV Athens Plaza via vårt sikre online bestillingsskjema, oppgir du dine besøksdatoer.
  mer
 • Hotell Hilton Athens Athen
  Oppdag alt Athen har å tilby, med Hilton Athens Hotel som base.Alle de 527 gjesterommene på hotellet har all den komfort og alle de bekvemmeligheter som gjester forventer på et hotell i denne klassen. Alle gjesterom har bekvemmeligheter, så som rom for ikke-røykere, klimaanlegg, dagsavis, hårtørrer, safe på rommet, minibar, balkong/terasse.Blant de grunnleggende bekvemmelighetene til innkvarteringsstedet i Athen, er 24 t romservice, butikker, heis, bar/pub, vaskeri/tørrens.I tillegg kan hotellgjestene nyte godt av de fritids- og idrettstilbud som gis på området: massasje, innendørs svømmebasseng, jacuzzi, treningsstudio, badstue, spa, utendørs svømmebasseng.Moderne komfort og bekvemmelighet knyttes sammen for å sikre at gjestene blir fornøyde. Vil du foreta bestilling på Hilton Athens Hotel via vårt sikre online bestillingsskjema, oppgir du dine besøksdatoer.
  mer
 • Hotell Fresh Athen
  GenereltHotel Fresh ligger midt i Aten, rett ved rådhuset, bare noen minutters gange fra Omonia-plassen som er det sentrale markedet og 1 km fra Syntagma-plassen. Hotellet har 24 timers resepsjonsservice, restaurant, bar, konferansemuligheter, buisnessenter, fitnessenter, jacuzzi og utendørs svømmebasseng. Hotellrommene har bad med dusj og hårtørker, telefon, internett, air-condition og minibar. Adresse: Sofokleous 26, 10552 Athens, Greece.
  mer
 • Hotell Athens Lotus Athen
  Athens Lotus Hotel ligger perfekt til for både forretnings- og fritidsgjester i Athen.Alle gjesterommene på hotellet har alle de bekvemmeligheter som forventes på et hotell i sin klasse, og som passer til gjestenes høyeste krav til velvære. Bekvemmeligheter på rommet innbefatter rom for ikke-røykere, klimaanlegg, dagsavis, filmvisning på hotellet, hårtørrer, safe på rommet, TV, dusj og badekar atskilt.Dette vakre innkvarteringsstedet i Athen sørger for 24 t romservice, butikker, heis, bar/pub, vaskeri/tørrens, restaurant, romservice som skal passe til alle gjestenes høyeste krav til velvære. Gjestene kan kople av med de fritidstilbudene som gis på hotellets område, deriblant massasje.Med sine elegante bekvemmeligheter og sin gjestfrihet, vil hotellet helt sikkert gi gjestene et opphold som gjør inntrykk. Du kan lett bestille et rom på Athens Lotus Hotel ved å oppgi dine reisedatoer og så gå videre med vårt sikre online bestillingsskjema.
  mer
 • Hotell Divani Acropolis Palace Athen
  GenereltDivani Palace Acropolis ligger í Athens historiske sentrum, innen promenadeavstand fra de moderne delene av byen. På hotellet finnes det resepsjon, restaurant, bar, snackbar, konferanserom, business senter, Internett tilkopling, basseng, gavebutikk og vaskeri/renseri. Hotellrommene er utstyrte med baderom/dusj, luftkondisjonering, satellitt-TV, telefon, minibar, hårtørker, safe og balkong. Adresse:19-25 Parthenonos, 117-42 Athens, Greece
  mer
 • Hotell Royal Olympic Athen
  GenereltHotell Royal Olympic ligger i nærheten av det pittoreske området (gamle byen) og overfor Zeus tempelet. Hotellet har en resepsjon, restaurant, bar, svømmebasseng (åpent sommermånedene), treningssenter og konferansemuligheter. Hotellrommene er utstyrte med Wc/dusj eller badekar, hårtørker, TV, telefon, radio, mini bar, safe, WiFi og luftkondisjonering/varme. Innsjekking: 15.00 Utsjekking: 11.00 Adresse: 28-34 Ath. Diakou Str. 117 43 Athens
  mer

Flere Topphotell

Mest populære destinasjoner

Flere populære destinasjoner Athen

Del hotell:
Tilbake til toppen