Hoteller i Agia Marina, Hellas

 • Omfattende hotellsøk for Agia Marina på nett
 • Finn et billig hotell i Agia Marina!
 • Bestill til en kjempegod pris!
Sorter etter
Vis flere hotell

Topp hotell

 • Hotell Giannoulis - Santa Marina Beach Hotel Agia Marina
  Stop ved Santa Marina Beach Hotel den fantastiske Crete. Hotellet tilbyr en høy standard på såvel service som individuelt tilpassede tilbud til alle reisende. Service-minded betjening ønsker deg velkommen og guider deg på Santa Marina Beach Hotel. Noen av gjesterommene er utstyrt med alle tenkelige hjelpemidler for en god natts søvn inkludert vekking, røykfrie gjesterom, klimaanlegg, oppvarming, balkong/terasse. Kom til hektene etter en lang dag med sightseeing på ditt rom eller benytt hotellets rekreasjonsmuligheter inkludert privat strand, treningssenter, utendørs svømmebasseng, barneklubb, svømmebasseng (barn). For pålitelig service og en profesjonell betjening, Santa Marina Beach Hotel er til din disposisjon.
  mer
 • Hotell Hotel Atrion Agia Marina
  Sentral beliggenhet i Crete, Atrion Hotel&Bungalows gir deg alt byen harå tilby rett utenfor døren. Stedet tilbyr et vidt spekter av fadsiliteter for å sikre deg et best mulig opphold. Hotellet kan vise til blant annet safe, romservice, hotell/flyplasstransport, Wi-Fi i fellesområder, bar ved svømmebassenget. Konstruert og dekorert for å få gjestene til å føleseg hjemme har hvert rom internett (gratis), hårtørrer, klimaanlegg, kaffe/tetrakter, sammenhengende rom tilgjengelig. Ta en pause fra hverdagen og benytt hage, spillrom, svømmebasseng (barn), barneklubb, utendørs svømmebasseng. Atrion Hotel&Bungalows er et glimrende valg forå se nærmere på Crete eller bare for å slappe av og nyte livet
  mer
 • Hotell Seagull Hotel Agia Marina
  Seagull hotell ligger bare ca 50m fra den flotte sandstranden i Agia Marina på Kreta. Hotellet er nyrestaurert, og rommene er dekorert i tradisjonell kritisk stil. Badene er nye, og i noen av rommene er det vann massasje. Rommene har air condition, safeboks, og det er kjøkkenmuligheter for å lage mat. Her finnes kokeplate,kjøleskap og kaffimaskin. I noen rom er det også anledning å innta måltider ved spisebord. Rommene har daglig renhold av dyktige og profesjonelle renholdere. Hotellet tilbyr gratis Wi-fi. Fra takterrassen er det nydelig utsikt over havet og Agia Marina. Hotellet har sitt eget utendørs svømmebasseng. Frokost serveres på takterrassen, hvor du også finner to TV skjermer, samt et PC anlegg til fri benyttelse. På takterrassen kan du om aftenen nyte din kaffi, drink,cocktails eller et lett måltid. Her kan du nyte livet til sen natt. I hotellets umiddelbare nærhet vil du finne mange restauranter, tavernaer og barer, samt mange forretninger. Den pittoreske byen Chania med " gamlebyen" ligger bare 9 km unna. Til den internasjonale flyplassen i Chania, er det 17 km.
  mer

Flere Topphotell