Hoteller i Alicante, Spania

  • Omfattende hotellsøk for Alicante på nett
  • Finn et billig hotell i Alicante!
  • Bestill til en kjempegod pris!
Sorter etter
Laster
Vis flere hotell
Hoteller - Alicante

Besøk den spanske havnebyen Alicante

Det er ingen hemmelighet at nordmenn elsker Spania. Deilig klima og herlige strender lokker oss alle bort fra kjølige Norge. I havnebyen Alicante kan du ta livet med ro på stranden, promenere langs Explanada de la Espana og drikke god vin i gamlebyen.


Det ligger mange gode hoteller nære bystranden Playa del Postiguet i Alicante. Det best lokaliserte hotellet må være Meliá Alicante. Hotellet ligger midt i mellom havnen og stranden. Herfra er det kort gåavstand inn til sentrum. For andre hoteller nære bystranden, skjekk ut Versalles og La Romana.


I gamlebyen, El Barrio, ligger flere eldre bypalasser, småbutikker og herlige tapasbarer tett i tett. Dette er også området å dra til hvis du ønsker en pub-til-pub runde. Ønsker du et hotell i denne sjarmerende bydelen, ta en titt på Eurostars Mediterránea Plaza eller det mer budsjettvennlige La Milagrosa.


For de dykkerfrelste er øya Tabarca et must. Båt fra marinaen går ut hit flere ganger om dagen, og er absolutt verd et besøk. Dette er et naturreservat, men det finnes likevel noen hotell å overnatte på her også. Hotellet Boutique Isla de Tabarca er et enkelt boutiquehotell som har fått mange anbefalninger fra gjester.

Prisklasse

fra ‎175 krtil ‎3.708 kr