Hoteller i Bratislava

 • Omfattende hotellsøk for Bratislava på nett
 • Finn et billig hotell i Bratislava!
 • Bestill til den beste prisen!
Prisene er per natt
Laster
  Vis flere hotell

  Topp hotell

  • Hotell Austria Trend Hotel Bratislava Bratislava
   Austria Trend Hotel Bratislava Hotel ligger i Bratislava, og er derfor et av de beste hotellene å bo på når man er i byen.Alle gjesterommene på hotellet har alle de bekvemmeligheter som forventes på et hotell i sin klasse, og som passer til gjestenes høyeste krav til velvære. Aller hotellets gjesterom har klimaanlegg, skrivebord, hårtørrer, internettilgang (trådløs), TV, dusj og badekar atskilt, minibar.Dette innkvarteringsstedet i Bratislava har bekvemmeligheter på hotellet, så som bar/pub, møtefasiliteter , restaurant, romservice, parkeringsplass.Hotellet tilbyr treningsstudio, badstue som skal gi alle gjestene ekstra fornøyelse og avkopling.Med sine elegante bekvemmeligheter og sin gjestfrihet, vil hotellet helt sikkert gi gjestene et opphold som gjør inntrykk. Vil du foreta reservasjon på Austria Trend Hotel Bratislava Hotel i Bratislava med vårt sikre online bestillingsskjema, velger du et ønsket tidsrom for oppholdet.
   mer
  • Hotell Hotel Bratislava Bratislava
   GenereltThe Bratislava is very much the old soviet style of hotel, which is run down and has a grimy tacky garishness, built is not bad for such a category. 1004WSSurroundingAreaThe Bratislava hotel is located in a residential area approx 10 minutes drive from central Bratislava. Holiday inn Hotel is nearby.RoomTypesThe rooms are small and basic. About half the rooms have a TV and are in need of renovation and modernizing. The decor is mainly browns and beiges. Rooms and bathrooms are kept in a fair condition.PropertyInformationThe building is dark, very 60/ 70's socialist edifice. There is much concrete and dark wood.DiningFacilitiesThis is located on the ground floor and is airy and spacious in an atrium.AreaDetailsNear Centre 4 km til sentrum 3 km til flyplassen (bratislava) 60 km til flyplassen (vienna) 6 km til nærmeste togstasjon (bratislava) 5 minutters gange til nærmeste busstopp 6 km til nærmeste tivoliRoomInformation334 Rom med enkeltseng Rom med to enkeltsenger Rom med tre enkeltsenger Rom med ikke røyk
   mer
  • Hotell ibis Bratislava Centrum Bratislava
   Sentral beliggenhet i Bratislava, Ibis Bratislava Centrum Hotel gir deg alt byen harå tilby rett utenfor døren. Et vidt spekter av fasiliteter og service gir deg alt du trenger for en god natts søvn. Fasiliteter som fasiliteter for handikappede, Wi-Fi i fellesområder, bar, forretningssenter, restaurant er klar til din disposisjon. Dagsavis, hårtørrer, klimaanlegg, uten røyking rom, satellitt/kabel-TV har du på hvert eneste gjesterom. Hotellet tilbyr varierte rekreasjonsmuligheter. En god velkomstatmosfære og en eksellent service er hva du kan forvente under ditt opphold på Ibis Bratislava Centrum Hotel.
   mer
  • Hotell Vienna House Easy Chopin Bratislava Bratislava
   Chopin Airporthotel Bratislava ligger i Bratislava, og er derfor et av de beste hotellene å bo på når man er i byen.Alle gjesterommene på hotellet har alle de bekvemmeligheter som forventes på et hotell i sin klasse, og som passer til gjestenes høyeste krav til velvære. Alle gjesterom er smakfullt utstyrt med rom for ikke-røykere, klimaanlegg, dagsavis, skrivebord, hårtørrer.Gjester som bor på dette innkvarteringsstedet i Bratislava, kan nyte godt av en lang rekke hotellbekvemmeligheter, så som 24 t romservice, heis, bar/pub, vaskeri/tørrens, møtefasiliteter , restaurant.Hotellet tilbyr et mangfold av bekvemmeligheter og tjenester for gjestenes avkopling, deriblant golfbane (på stedet).Hotellet skaper en balanse av rik kultur og moderne komfort, som gjør at du får et minneverdig opphold.Vil du reservere rom på Chopin Airporthotel Bratislava i Bratislava, setter du inn dine ønskede besøksdatoer og følger vårt sikre online bestillingsskjema.
   mer
  • Hotell LOFT Hotel Bratislava Bratislava
   Loft Hotel Bratislava er et populært valg for reisende i Bratislava, enten du er oppdagelsesreisende eller gjennomreisende. Stedet tilbyr et vidt spekter av fadsiliteter for å sikre deg et best mulig opphold. Møte-/selskapslokale, bar, safe, 24-timers resepsjon, røykeområde er der for gjestenes velvære. De velutstyrte gjesterommene tilbyr hårtørrer, uten røyking rom, klimaanlegg, dusj, safe på rommet. Hotellet tilbyr varierte rekreasjonsmuligheter. Loft Hotel Bratislava er et glimrende valg for å se nærmere på Bratislava eller bare for å slappe av og nyte livet
   mer
  • Hotell Mamaison Residence Sulekova Bratislava
   Med sin sentrale beliggenhet, er Mamaison Residence Sulekova Hotel i nærheten av de fleste turistattraksjoner og forretningssteder i Bratislava.Alle gjesterommene på hotellet har alle de bekvemmeligheter som forventes på et hotell i sin klasse, og som passer til gjestenes høyeste krav til velvære. Alle gjesterom er smakfullt utstyrt med rom for ikke-røykere, klimaanlegg, dagsavis, filmvisning på hotellet, skrivebord, hårtørrer, strykebrett, safe på rommet.Gjestene kan oppleve den høye standarden på komfort under sitt opphold på dette luksushotellet i Bratislava, som har alt de trenger på selve stedet, så som 24 t romservice, butikker, direktøretasje, heis, bar/pub, vaskeri/tørrens, møtefasiliteter , romservice.Hotellgjestene kan på hotellets område oppleve de siste fritids- og idrettsanlegg, så som massasje, treningsstudio, badstue, spa.Hotellet er et av høykvalietshotellene i Bratislava, og gjestene vil synes det er behagelig med den praktiske beliggenheten og den rolige atmosfæren. Vil du raskt og enkelt foreta en resevering på Mamaison Residence Sulekova Hotel, velger du dine foretrukne datoer for opphold og går videre med vårt sikre online bestillingsskjema.
   mer

  Flere Topphotell