Hoteller i Budapest, Ungarn

  • Omfattende hotellsøk for Budapest på nett
  • Finn et billig hotell i Budapest!
  • Bestill til en kjempegod pris!
Sorter etter
Laster
Vis flere hotell
Hoteller - Budapest

Ta turen til Budapest - en av verdens peneste byer

Budapest er byen for livsnytere. Her kan du oppleve opera i verdensklasse, se overdådig arkitektur og ta avslappende termalbad i en av byens varme kilder. Det er også gode muligheter for å finne 5-stjerners hotell til under tusenlappen per natt.


Mange av oss ønsker oss til Budapest for å nyte en weekend med spa opphold. Det er også flere hoteller som tilbyr dette. Blant annet er hotellene Boscolo Luxury Residence og Continental Zara begge godt anbefalt og ligger sentralt til. For å teste ut noen av byens varme kilder, kan en besøke Scéchenyi, som er Budapests mest kjente utendørsbad. Termalkildene her er også Budapests varmeste, og kan derfor holde dørene åpne hele året.


I sentrum av Budapest finner vi hovedpulsåren, gågaten Váci Utca. Her ligger det viktigste shoppingområdet med alle de store internasjonale kjedene. Men husk å titte innom smågatene rundt, der ligger de bortgjemte perlene du ikke finner andre steder. For billige hoteller i sentrum, skjekk ut President eller Promenade City.


Ønsker du å se mer av Budapests historie, anbefales det å ta en runde rundt i de jødiske kvartalene. Under andre verdenskrig ble dette området i Pest-delen skapt om til en getto. Men nå rekonstrueres og gjenskapes bybildet slik det en gang var. Gode hoteller i dette området er blant annet Boscolo Budapest og Queen’s Court Hotel & Residence.

Prisklasse

fra ‎49 krtil ‎868.523 kr

Severdigheter i Budapest