Hoteller i Dubai

 • Omfattende hotellsøk for Dubai på nett
 • Finn et billig hotell i Dubai!
 • Bestill til den beste prisen!
Laster
  Vis flere hotell

  Topp hotell

  • Hotell Jumeirah Beach Hotel Dubai
   Sentral beliggenhet i Dubai, Jumeirah Beach Hotel gir deg alt byen har å tilby rett utenfor døren. Med en nærmest komplett liste av tilbud vil gjestene finne oppholdet komfortabelt. Fasiliteter som barnevakt, møte-/selskapslokale, klesvask, 24 t romservice, VIP-rom er klar til din disposisjon. Hvert gjesterom er elegant møblert med alle tenkelige hjelpemidler. Hotellets rolige atmosfære og rekreasjonsmuligheter inkluderer squashbaner, barneklubb, utendørs svømmebasseng, vannsport (ikke-motorisert), badstue. Vennlig betjening, flotte fasiliteter og en intim atmosfære er hva Dubai er tre gode grunner til å bo på Jumeirah Beach Hotel.
   mer
  • Hotell Atlantis The Palm Dubai
   Atlantis The Palm Dubai ligger perfekt til for både forretnings- og fritidsgjester i Dubai.De 1,539 gjesterommene på dette 5-stjernerss hotellet har alle de bekvemmeligheter som er vesentlige for den forretnings- og fritidsreisende. Aller hotellets gjesterom har rom for ikke-røykere, klimaanlegg, badekåper, filmvisning på hotellet, skrivebord, hårtørrer.For gjestenes komfort, har dette innkvarteringsstedet i Dubai 24 t romservice, butikker, direktøretasje, heis, kaffebar, bar/pub, vaskeri/tørrens, møtefasiliteter .Hotellet tilbyr et mangfold av bekvemmeligheter og tjenester for gjestenes avkopling, deriblant massasje, barneklubb, golfbane (på stedet), treningsstudio, badstue, tennisbane, spa.Moderne komfort og bekvemmelighet knyttes sammen for å sikre at gjestene blir fornøyde. Hotellet skaper en balanse av rik kultur og moderne komfort, som gjør at du får et minneverdig opphold.Vil du gå videre med din resevering på Atlantis The Palm Dubai via vårt sikre online bestillingsskjema, setter du inn tidsrom for opphold.
   mer
  • Hotell Shalimar Park Hotel Dubai
   GenereltNær handlesentre, internasjonalt marked med hurtigmat kjeder og Gold Souq. Komplekset har frokostrom og heis, renseri og vaskeri servicer i resepsjonen samt begrenset romservice. Forretningstjenester tilgjengelig i resepsjonen. Alle rommene er utstyrt med luftkondisjonering, TV, strykejern og strykebrett, kjøleskap og Vekking. Privat baderom med dusj og hårføner. Adresse: Al Baraha Street, Omar bin Al Khattab Road, Frij Al Murar 21748 Dubai United Arab Emirates
   mer
  • Hotell Dubai Youth Hostel Dubai
   Dubai Youth Hostel er et populært valg for reisende i Dubai, enten du er oppdagelsesreisende eller gjennomreisende. Hotellet tilbyr en høy standard på såvel service som individuelt tilpassede tilbud til alle reisende. Benytt deg av hotellets klesvask, omvisningsturer, kaffebar, parkeringsplass, safe. Uten røyking rom, TV,Delt bad, satellitt/kabel-TV, dusj har du på hvert eneste gjesterom. For å forbedre gjestenes opphold tilbyr hotellet rekreasjonsmuligheter som hage, utendørs svømmebasseng. Oppdag alt Dubai har å tilby ved å gjøre Dubai Youth Hostel til din base.
   mer
  • Hotell Ramada Jumeirah Dubai
   Ramada Jumeirah Hotel er et populært valg for reisende i Dubai, enten du er oppdagelsesreisende eller gjennomreisende. Hotellet tilbyr gjestene et stort utvalg av spesialtilbud tilpasset økt komfort og velvære. Alle fasiliteter inkludert heis, forretningssenter, kaffebar, romservice, nattklubb/dj, er tilgjengelige. Uten røyking rom, internett (koster ekstra), flaskevann inkludert i pris, safe på rommet, fjernsyn med LCD-/plasmaskjerm har du på hvert eneste gjesterom. For å forbedre gjestenes opphold tilbyr hotellet rekreasjonsmuligheter som badstue, massasje, spa, dampbad, jacuzzi. Ramada Jumeirah Hotel er et glimrende valg for å se nærmere på Dubai eller bare for å slappe av og nyte livet
   mer
  • Hotell Holiday Inn Express Dubai-Jumeirah Dubai
   Holiday Inn Express Dubai - Jumeirah ligger i Dubai, og er derfor et av de beste hotellene å bo på når man er i byen.Holiday Inn Express Dubai - Jumeirah kan rose seg av praktisk beliggenhet med moderne bekvemmeligheter på alle gjesterom samt ypperlig service.Alle gjesterommene er vel forsynt med rom for ikke-røykere, klimaanlegg, dagsavis, skrivebord, hårtørrer, strykebrett.Tjenester og bekvemmeligheter som er tilgjengelige for gjester på dette innkvarteringsstedet i Dubai, består av 24 t romservice, heis, bar/pub, vaskeri/tørrens, møtefasiliteter , restaurant, oppbevaringsbokser.Hotellet tilbyr et mangfold av bekvemmeligheter og tjenester for gjestenes avkopling, deriblant treningsstudio.Hotellet er et av høykvalietshotellene i Dubai, og gjestene vil synes det er behagelig med den praktiske beliggenheten og den rolige atmosfæren. Vil du gå videre med din resevering på Holiday Inn Express Dubai - Jumeirah via vårt sikre online bestillingsskjema, setter du inn tidsrom for opphold.
   mer

  Flere Topphotell