Hoteller i Gdańsk, Polen

  • Omfattende hotellsøk for Gdańsk på nett
  • Finn et billig hotell i Gdańsk!
  • Bestill til en kjempegod pris!
Sorter etter
Vis flere hotell
Hoteller - Gdańsk

Se bedårende arkitektur og flotte spa hoteller i Gdansk

Polen har gjennomgått en heftig historie, og ble under andre verdenskrig hardt rammet. Men nå er dette lenge siden, og Gdansk har for lengst bygget byen opp igjen. Finn hoteller i Gdansk som kan tilfredstille behovet for både byliv og slaraffenliv til en billigpenge.


I sentrum av Gdansk finner du Dluga, som er hovedgaten i byen. Langsmed her kan du finne fargerike bygninger i rokkoko stil og mange koslige kafeer. Hotellene Artus og Hilton Gdansk ligger godt lokalisert i sentrum. Ta også turen bort til en av verdens største steinkirker fra 1300-tallet, St. Mary’s. Gå opp trappen til toppen av tårnet for en flott utsikt over byen.


Reiser du til Gdansk for å nyte en bedre spa opplevelse, er det flere hoteller som tilbyr dette til hyggelige priser. Ta en titt på Hotel Gdansk, de har en spa avdeling på hele 450 kvadratmeter og tilbyr alt fra massasjer til stylist-tjenester. Et annet spa hotell som gjester anbefaler er det 5-stjerners Dwór Oliwski som ligger til i idylliske omgivelser litt utenfor Gdansk sentrum.


Det mange kanskje ikke er helt klar over, er at det ligger lange, pene sandstrender bare en halvtimes kjøretur fra Gdansk. Badebyen Sopot er verd et besøk.

Prisklasse

fra ‎107 krtil ‎20.995 kr

Severdigheter i Gdańsk