Hoteller i Granada, Spania

 • Omfattende hotellsøk for Granada på nett
 • Finn et billig hotell i Granada!
 • Bestill til en kjempegod pris!
Sorter etter
Vis flere hotell

Topp hotell

 • Hotell Atenas Granada
  Sentral beliggenhet i Granada, Hostal Atenas gir deg alt byen harå tilby rett utenfor døren. Stedet tilbyr et vidt spekter av fadsiliteter for å sikre deg et best mulig opphold. Alle fasiliteter inkludert gratis wifi på alle rommene, 24-timers resepsjon, fasiliteter for funksjonshemmede, wifi i fellesområder, parkeringsplass, er tilgjengelige. Noen av gjesterommene er konstruert for å tilby maksimal komfort med velkomstdekorasjoner og detaljer som trådløst Internett (gratis), internettilgang (trådløs), vekking, røykfrie gjesterom, klimaanlegg. Hotellet tilbyr varierte rekreasjonsmuligheter. Uansett hva din grunn er til å besøke Granada, HostalAtenas så vil du føle deg hjemme med en gang.
  mer
 • Hotell Hotel Macià Real de la Alhambra Granada
  Ideelt plassert i det sentrale turistområdet i Genil, Hotel Macia Real de la Alhambra garanterer det deg et avslappende og fantastisk besøk. Med en nærmest komplett liste av tilbud vil gjestene finne oppholdet komfortabelt. Gratis wifi på alle rommene, 24-timers romservice, fasiliteter for funksjonshemmede, wifi i fellesområder, parkeringsplass er på listen gjestene kan benytte. Noen av de velutstyrte gjesterommene tilbyr trådløst Internett (gratis), internettilgang (trådløs), røykfrie gjesterom, klimaanlegg, oppvarming. Tilgang til hotellene utendørs svømmebasseng, spa, massasje, hage, dampbad garanterer et tilfredstillende opphold. Uansett hva din grunn er til å besøke Granada, Hotel Macia Real de la Alhambra så vil du føle deg hjemme med en gang.
  mer
 • Hotell Senator Granada Spa Granada
  Ideelt plassert i det sentrale turistområdet i Ronda, Senator Granada Spa Hotel garanterer det deg et avslappende og fantastisk besøk. Både foretningsreisende og turister vil nyte og sette pris på hotellets fasiliteter og gode service. Benytt deg av hotellets 24-timers resepsjon, fasiliteter for funksjonshemmede, bagasjeoppbevaring, wifi i fellesområder, parkeringsplass. Noen av de velutstyrte gjesterommene tilbyr klimaanlegg, oppvarming, minibar, skrivebord, telefon. Kom til hektene etter en lang dag med sightseeing på ditt rom eller benytt hotellets rekreasjonsmuligheter inkludert treningssenter, spa. En god velkomstatmosfære og en eksellent service er hva du kan forvente under ditt opphold på Senator Granada Spa Hotel.
  mer
 • Hotell Nest Style Granada Granada
  Ideelt plassert i det sentrale turistområdet i City Center, Nest Style Granada Hotel garanterer det deg et avslappende og fantastisk besøk. Et vidt spekter av fasiliteter og service gir deg alt du trenger for en god natts søvn. Service-minded betjening ønsker deg velkommen og guider deg på Nest Style Granada Hotel. Noen av gjesterommene er konstruert for å tilby maksimal komfort med velkomstdekorasjoner og detaljer som hårtørrer, internettilgang (trådløs), blendingsgardiner, klimaanlegg, skrivebord. Hotellet tilbyr varierte rekreasjonsmuligheter. Nest Style Granada Hotel er et glimrende valg for å se nærmere på Granadaeller bare for å slappe av og nyte livet
  mer
 • Hotell Abba Granada Hotel Granada
  Stop ved Abba Granada Hotel den fantastiske Granada. Med en nærmest komplett liste av tilbud vil gjestene finne oppholdet komfortabelt. Benytt deg av hotellets gratis wifi på alle rommene, wifi i fellesområder, parkeringsplass, romservice, møte-/selskapslokale. Konstruert og dekorert for å få gjestene til å føle seg hjemme har noen av rommene trådløst Internett (gratis), internettilgang (trådløs), klimaanlegg, oppvarming, minibar. Benytt hotellets rekreasjonsmuligheter inkludert badekar, treningssenter, badstue, utendørs svømmebasseng, før du trekker deg tilbake til ditt rom for en velfortjent hvil. Abba Granada Hotel er et glimrende valgfor å se nærmere på Granada eller bare for å slappe av og nyte livet
  mer

Flere Topphotell