Hoteller i Nürnberg, Tyskland

 • Omfattende hotellsøk for Nürnberg på nett
 • Finn et billig hotell i Nürnberg!
 • Bestill til en kjempegod pris!
Sorter etter
Vis flere hotell

Topp hotell

 • Hotell NH Collection Nürnberg City Nürnberg
  NH Nürnberg City Center er et populært valg for reisende i Nuremberg, enten du er oppdagelsesreisende eller gjennomreisende. Med en nærmest komplett liste av tilbud vil gjestene finne oppholdet komfortabelt. Fasiliteter som fasiliteter for funksjonshemmede, wifi i fellesområder, parkeringsplass, møte-/selskapslokale, restaurant er klar til din disposisjon. Slapp av på ditt komfortable gjesterom med trådløst Internett (gratis), vekking, røykfrie gjesterom, klimaanlegg, minibar. Benytt hotellets rekreasjonsmuligheter inkludert badstue, hage, før du trekker deg tilbake til ditt rom for en velfortjent hvil. For pålitelig service og en profesjonell betjening, NH Nürnberg City Center er til din disposisjon.
  mer
 • Hotell Leonardo Hotel Nürnberg Nürnberg
  Ideelt plassert i det sentrale turistområdet i Nuremberg City Center, Leonardo Hotel Nurnberg garanterer det deg et avslappende og fantastisk besøk. Med en nærmest komplett liste av tilbud vil gjestene finne oppholdet komfortabelt. Hotellet kan vise til blant annet gratis wifi på alle rommene, 24-timers resepsjon, fasiliteter for funksjonshemmede, bagasjeoppbevaring, wifi i fellesområder. Noen av gjesterommene er utstyrt med alle tenkelige hjelpemidler for en god natts søvn inkludert trådløst Internett (gratis), vekking, røykfrie gjesterom, oppvarming, skrivebord. Hotellet tilbyr varierte rekreasjonsmuligheter. Uansett hvadin grunn er til å besøke Nuremberg, Leonardo Hotel Nurnberg så vil du føle deg hjemme med en gang.
  mer
 • Hotell Ringhotel Loews Merkur Nürnberg
  Ringhotel Loews Merkur er praktisk lokalisert i det populære Nuremberg City Center området. Hotellet tilbyr gjestene et stort utvalg av spesialtilbud tilpasset økt komfort og velvære. Hotellet kan vise til blant annet fasiliteter for funksjonshemmede, romservice, møte-/selskapslokale, restaurant, vaskeri. Konstruert og dekorert for å få gjestene til å føle seg hjemme har noen av rommene vekking, oppvarming, minibar, skrivebord, lydisolering. Benytt hotellets rekreasjonsmuligheter inkludert badstue, innendørs svømmebasseng, før du trekker deg tilbake til ditt rom for en velfortjent hvil. Uansett hva din grunn er til å besøke Nuremberg,Ringhotel Loews Merkur så vil du føle deg hjemme med en gang.
  mer

Flere Topphotell