Hotell i København (Danmark)

  1.550 kr per natt
  Anslått pris for7. apr. - 8. apr.
 1. 1.509 kr per natt
  Anslått pris for14. aug. - 15. aug.
  1.540 kr per natt
  Anslått pris for21. juli - 22. juli
 2. 1.315 kr per natt
  Anslått pris for25. mars - 26. mars
 3. 908 kr per natt
  Anslått pris for18. apr. - 19. apr.
 4. 1.472 kr per natt
  Anslått pris for7. apr. - 8. apr.
 5. 1.616 kr per natt
  Anslått pris for21. aug. - 22. aug.
  888 kr per natt
  Anslått pris for9. apr. - 10. apr.
  2.079 kr per natt
  Anslått pris for19. aug. - 20. aug.
 6. 1.835 kr per natt
  Anslått pris for13. juli - 14. juli

Hotell i København

Finn svært billige hoteller i København, Danmark. Søk og sammenlign prisene på overnattingstilbud for å finne de beste prisene på trivago

 • Omfattende hotellsøk for København på nett
 • Finn et billig hotell i København!
 • Bestill til en kjempegod pris!

Topprangert Hotels i København

 • 5.912 kr per natt
  Anslått pris for6. mars - 7. mars
 • 2.593 kr per natt
  Anslått pris for10. mars - 11. mars
  1.350 kr per natt
  Anslått pris for24. mars - 25. mars
 • 1.055 kr per natt
  Anslått pris for25. mars - 26. mars
 • 676 kr per natt
  Anslått pris for10. mai - 11. mai
  1.417 kr per natt
  Anslått pris for30. juli - 31. juli
 • 1.522 kr per natt
  Anslått pris for16. juli - 17. juli
 • 709 kr per natt
  Anslått pris for28. mars - 29. mars

København – en koselig storby

København er mange nordmenns favorittby, og det er ikke uten grunn. Med et stort mangfold av opplevelser, spisesteder, cafeer og shopping, har byen mye å tilby for både store og små. Hit kan du trygt dra på romantisk helgetur med kjæresten, en opplevelsesrik tur med barna eller shoppingtur med vennegjengen.

Lei deg en sykkel

København er en oversiktlig by og man kommer seg til det aller meste til fots eller ved å leie sykkel. Ettersom byen er nesten flat finnes det få naturlige utsiktpunkter, men ved å ta turen opp i det Runde tårn, et av Københavns landemerker, får du en god utsikt over byen.

København har en fantastisk atmosfære, en storby som allikevel er koselig og intim, med sjarmerende gater og vakre torg. Er du på vandring er en tur opp hovedgaten Strøget obligatorisk. Gaten strekker seg fra Rådhusplassen og til Kongens Nytorv og her ligger butikkene tett i tett, alt fra kjedebutikker til dyre internasjonale designerbutikker. København er et yndet mål for shoppingglade nordmenn, og i Strøgets sidegater ligger det også mange fine butikker, i parallellgaten Læderstrædet er butikkene mindre og mer unike.

Er du på sightseeing i København står en tur innom Nyhavn også listen. Havnen med de sjarmerende husene er en turistmagnet, men om sommeren er det en opplevelse å få med seg det yrende folkelivet på restaurantene og barene som ligger på rekke og rad nedover kaia. Vil du bo med umiddelbar nærhet til Nyhavn kan du legge oppholdet til Hotel Bethel. Hotellet var opprinnelig et sjømannshjem og har en perfekt beliggenhet langs kaia.

Hvis du leier en bysykkel kan du oppleve København på to hjul, slik som mange københavnere gjør daglig. Legg turen innom flere av Københavns bydeler og opplev ulikhetene mellom hippe Vesterbro, livlige Nørrebro og poshe Frederiksberg. Legg sykkelturen innom Botanisk hage og nyt en piknik i det fri, og sett av tid til å besøke Fristaden Christiania for å se en annen side av København. Christiania er mest kjent for sitt alternative samfunn, og har i dag en høy grad av selvstyre. Området er grønt og bilfritt og har en blanding av gallerier, kreative bolighus, billige spisesteder og fargerike boder.

Ønsker du å bo i et av Københavns hippeste områder bør du bo på Guldsmeden Axel Hotel. Hotellet ligger i hjertet av Vesterbro og har en økologisk profil.

Besøker du København på en varm sommerdag kan en tur ut til Amager Strandpark være det du trenger. Stranden ligger kun 5 km fra sentrum av København og kan friste med finkornet sand, badebrygge, egen lagune og flere spisesteder. Her er det aktivitet året rundt.

Fornøyelser i fleng

Tivoli i København er Danmarks største turistattraksjon og ligger kun noen få minutters gange fra Rådhusplassen. Det mer enn 150 år gamle tivoliet er åpent i sommerhalvåret og gir magiske opplevelser til både store og små. Vakre hager med nydelig beplantning og store gressplener med fluktstoler, show for barna fra scenen flere ganger om dagen, restauranter med alt fra Michelin-stjerner til piratlunsj, og ikke minst tivoliattraksjoner med berg og dalbane, karuseller og loddsalg. Om kvelden tennes tivoliets mange fargede lys og skaper en magisk stemning for de besøkende. Er du i København på romantisk weekend er en kveldstur i tivoli og kanskje en kjærlighetstur i pariserhjulet absolutt å anbefale. Tivoli har også et rikt showprogram gjennom hele sesongen, og hver helg kan du oppleve storslåtte show eller konserter på scenen. Er du i København i desember arrangeres det også julemarked i Tivoli, med utsalg av julepynt og spiselige julegaver fra bodene.

Ønsker du en luksuriøs hotellopplevelse, kan en overnatting på hotellet Nimb gjøre oppholdet spesielt. Hotellet ligger midt inne i Tivoli og har flotte rom med utsikt over parken. Et rimeligere alternativ som også kan reklamere med kort avstand til Tivoli, er Scandic Palace Hotel som ligger ved Rådhusplassen.

Er du på jakt etter mer fart og spenning kan en tur ut til Bakken, Danmarks eldste fornøyelsespark være tingen. Parken ligger nord for København og holder åpent i sommerhalvåret. Bakken tilbyr mange attraksjoner for alle aldre, og om sommeren spiller de daglige show for barn og revy for voksne på kveldstid.

København har også sin egen dyrepark, København Zoo. Parken ligger på Frederiksberg, og huser mer enn 3000 dyr. Her kan du se alt fra elefanter, giraffer og tigre til isbjørner og pingviner. Parken har også en stor lekeplass og et eget område med barnezoo, der barna kan få nærkontakt med blant annet griser, kuer og ponnier.

For å oppleve dyrelivet under vann bør du sette av tid til å besøke Nord-Europas største akvarium, Den blå planet, som ligger rett ved Københavns flyplass Kastrup. Her kan du komme tett inn på det rike livet i havet gjennom de gigantiske glassveggene til det største akvariet, og ikke minst i den undersjøiske glasstunellen der fiskene svømmer over hodet ditt.

Sulten og tørst

Københavnerne er stolte av sine mattradisjoner og byen bugner av gode spisesteder i alle prisklasser, du finner både dyre restauranter i toppklasse med eksperimentelle og spennende retter, og deilig dansk husmannskost til en rimeligere penge. Det er heller aldri lang mellom barene i København og byen har et livlig uteliv, her finner du noe for enhver smak enten du på jakt etter en koselig café i gågaten, eller en hipp klubb på Vesterbro.

Our top-rated cheap hotels in København

  1.131 kr per natt
  Anslått pris for25. aug. - 26. aug.
 • 1.625 kr per natt
  Anslått pris for16. juli - 17. juli
 • 739 kr per natt
  Anslått pris for4. mars - 5. mars
 • 1.464 kr per natt
  Anslått pris for18. juli - 19. juli
 • 1.693 kr per natt
  Anslått pris for7. apr. - 8. apr.
 • 1.663 kr per natt
  Anslått pris for1. apr. - 2. apr.
 • 1.250 kr per natt
  Anslått pris for21. juli - 22. juli
  804 kr per natt
  Anslått pris for18. apr. - 19. apr.
  836 kr per natt
  Anslått pris for29. mars - 30. mars

Hoteller i København

Disse hotellene kan også være interessante for deg...

Bydelene - København

Severdigheter i København

Mest populære destinasjoner

Flere populære destinasjoner