Hotell i Paris (Île-de-France, Frankrike)

 1. 1.685 kr per natt
  Anslått pris forjuli 2024
 2. 1.186 kr per natt
  Anslått pris forjuli 2024
  1.600 kr per natt
  Anslått pris forjuni 2024
  1.057 kr per natt
  Anslått pris forjuni 2024
 3. 1.645 kr per natt
  Anslått pris forjuli 2024
 4. 1.094 kr per natt
  Anslått pris forjuli 2024
 5. 1.548 kr per natt
  Anslått pris forjuli 2024
 6. 855 kr per natt
  Anslått pris forjuni 2024
 7. 1.899 kr per natt
  Anslått pris forokt. 2024
  3.062 kr per natt
  Anslått pris forokt. 2024

Hotell i Paris

Finn svært billige hoteller i Paris, Frankrike. Søk og sammenlign prisene på overnattingstilbud for å finne de beste prisene på trivago

 • Omfattende hotellsøk for Paris på nett
 • Finn et billig hotell i Paris!
 • Bestill til en kjempegod pris!

Topprangert Hotels i Paris

Legg ferien til romantiske Paris

Audrey Hepburn hadde helt rett i det hun sa om at Paris alltid er en god idè. Byen er fin uansett årstid og det er så mye å se og gjøre at sansene aldri går lei. Paris er kjent for å være byen for romantikere, og det er ikke helt uten grunn i denne vakre storbyen.

Kunstsafari og historiske hotell

Louvre er det største og mest kjente museumet i Paris. Her finner du verdens mest enorme samling av malerier, skulpturer og andre dekorative objekter på et område på over 60.000 kvadratmeter. Leonardo Da Vincis maleri av Mona Lisa er Louvres kronjuvel. For nyere kunstverk fra 2000 tallet, kan en rusle bort til Paris National Museum of Modern Art. Her er det utstilt kunstverk i utallige former fra over 6000 forskjellige kunstnere.

Selve byen Paris er jo et kunstverk i seg selv, og det er selvfølgelig mulig å overnatte  på hotell i Paris sine fantastiske bygninger. Hotellet Le Bellechasse tilbyr design inspirert av både kjente eldre malerier og nymoderne arkitektur. Det skal godt gjøres å finne en enslig hvit vegg her. På hotellet Le Meurice vil endorfinene garantert bli sluppet løs blant den kongelige atmosfæren. Dette hotellet er simpelthen perfekt for en bryllupsreise.

Shopping og det parisiske kjøkken

Start dagen med en søt parisisk frokost ved det sentrale hotellet Artus. Hotellet er lokalisert like ved latinerkvarteret, hvor både den ærverdige Panthéon-kirken og Luxembourgpalasset er å finne. Herfra er det metrostasjoner hvor du kan ta undergrunnen til den berømte handlegaten Champs-Elysées. Gaten er naturlig nok full av turister, men sørg for å ta en titt innom det gedigne parfymeriet Sephora og ta noen bilder ved Triumfbuen. For den beste shoppingen setter du snuten mot St.Germain. Her finnes et mylder av butikker alt fra H&M til Sonia Rykiel. Her passer det også å ta en deilig fransk 3-retters lunsj akkompagnert med vin, selvfølgelig. En anbefalt restaurant ligger i samme gate som hotellet de Fleurie og heter Le Petit Chalet. For hoteller i St Germain området, skjekk ut Crystal Saint Germain eller Design - Bel Ami. Hvis det er ønskelig med billige hoteller i Paris , har Résidence Du Pré og Montpensier fått gode anbefalninger fra gjester.

I Marais-området finner du et mekka for vintageshopping. For hoteller i Marais, ta en titt på de Roubaix eller Le Relais des Halles.

Ikoniske severdigheter

Som nevnt er det mye å se i Paris, men det er greit å vite hva som er et must å se i denne byen. Utenom de allerede nevnte severdighetene, er det noen flere vi må legge til i listen. Blant annet er Eiffeltårnet en selvfølgelighet. Men ta også turen til vakre Notre-Dame, og til Les Invalides i byens 7ende arrondissement som inneholder minnesmonumenter og museer tilknyttet den franske militære historien.

Reiser du til Paris med familie og barn, er det uunngåelig å ikke dra til Disneyland. Fornøyelsesparken ligger 30km øst for Paris, så for å gjøre dagen eller dagene her optimal, kan det være lurt å finne et hotell i nærheten. Hotellene Disneyland Hotel og Disney’s New York ligger i umiddelbar nærhet.

Our top-rated cheap hotels in Paris

Ofte stilte spørsmål om Paris