Hotell i Reykjavík (Höfuðborgarsvæði, Island)

 1. 1.816 kr per natt
  Anslått pris forjuli 2024
 2. 2.734 kr per natt
  Anslått pris forjuli 2024
 3. 2.290 kr per natt
  Anslått pris forjuli 2024
  1.796 kr per natt
  Anslått pris fordes. 2024
  4.288 kr per natt
  Anslått pris forjuli 2024
  1.717 kr per natt
  Anslått pris forjuli 2024
  Velg datoer for å se priser og tilgjengelighet
 4. Velg datoer for å se priser og tilgjengelighet
 5. Velg datoer for å se priser og tilgjengelighet
 6. Velg datoer for å se priser og tilgjengelighet

Hotell i Reykjavík

Finn svært billige hoteller i Reykjavík, Island. Søk og sammenlign prisene på overnattingstilbud for å finne de beste prisene på trivago

 • Omfattende hotellsøk for Reykjavík på nett
 • Finn et billig hotell i Reykjavík!
 • Bestill til en kjempegod pris!

Topprangert Hotels i Reykjavík

 • 2.227 kr per natt
  Anslått pris foraug. 2024
  1.715 kr per natt
  Anslått pris forjuli 2024
  1.921 kr per natt
  Anslått pris forjuli 2024
 • 1.851 kr per natt
  Anslått pris forjuli 2024
  1.583 kr per natt
  Anslått pris forjuli 2024
  1.965 kr per natt
  Anslått pris forjuli 2024
  1.241 kr per natt
  Anslått pris forjuli 2024
 • Velg datoer for å se priser og tilgjengelighet

Reykjavik - en hovedstad utenom det vanlige

Ønsker du deg en litt annerledes storbytur er hovedstaden på Island stedet å dra. Reykjavik er verdens nordligste hovedstad og skiller seg fra andre europeiske hovedsteder med sin sterke og vakre natur, sin særegne arkitektur, sine dype røtter i vikingtiden og sitt yrende natteliv. La ikke navnet Island få deg til å tro at det er iskaldt her, for om vinteren er sagaøya generelt varmere enn Norge, og det som måtte være av is smelter fort av de varme kildene og den lune gjestfriheten.

Liten, men livlig

Den eldste, og mest sentrale delen av byen med sine lave trehus kan virke mer som en småby enn en internasjonal hovedstad. Andre steder preges Reykjavik av moderne shoppingsentre og forretningsbygg, noe som vitner om at dette er en forholdsvis ny by. Det Reykjavik måtte mangle av gamle bygninger og storslåtte monumenter slik som i mange andre europeiske hovedsteder, veies opp av monumentale landemerker som den karakteristiske Hallgrimskirkja som ruver over 70 meter i været og Perlen med sin store, skinnende kuppel. I tillegg er det få andre hovedsteder ved havet som både omkranser sin egen, lille innsjø og som selv er omkranset av vulkansk natur.

I Reykjavik kan du enkelt ta deg frem til fots da avstandene er korte. Start gjerne i byens sentrum ved torget Austurvöllur som ligger i Gamlebyen. Her ligger også parlamentet og domkirken. Like ved ligger begynnelsen på det lange shoppingstrekket med gaten Austurstræti, etterfulgt av Bankastræti og Laugavegur hvor du også finner de fleste barene, kafeene og restaurantene. Flere av Reykjaviks spisesteder har et godt rykte langt utenfor landets grenser,og råvarene er av prima kvalitet med sjømat og lam på toppen. Nattelivet i Reykjavik har ord på seg for å være svært livlig og du finner alt fra trendy utesteder til de mer lokale vikingbarene der det skåles i seidler med islandsk brygg. Om dagen er Reykjavik en liten storby, men når mørket faller på blir den islandske hovedstaden en storby fylt med festglade, urbane mennesker.

I bydelen Hàaleiti øst for sentrum finner du et alternativt og mer moderne forretningsområde. Hovedtrekkplasteret er det store shoppingsenteret Kringlan som har over 150 butikker, restauranter og kafeer. Etter noen timer på handlesenteret kan du i helgene lete etter noen kupp på loppemarkedet i Geirsgata som ligger i nærheten av havnen.

«Must sees” i og rundt Reykjavik

Hallgrimskirken med sitt spesielle utseende er vel verdt et besøk. Kirken ligger på en liten høyde i sentrum av byen, og har du mulighet så ta deg en tur opp i det høye tårnet for å se det spektakulære orgelet. I nærheten av kirken ligger også en del butikker av den mer eksklusive sorten.

Perlan som ser ut som en gigantisk glasskule rommer både restaurant, kafeteria og et museum og er en av byens mest besøkte turistattraksjoner. Fra toppen av bygget kan du skue ut over hele byen og høydene rundt og i Sagamuset for du vite mer om den islandske sagahistorien og islandsk kultur. Om du ikke har tid til å se en virkelig Geysir, så finnes et det en menneskeskapt variant utenfor bygget som skyter varmt vann flere meter opp i luften.

I den historiske parken Hofsstaðir kan du se restene av et langhus fra vikingtiden. Her er det også et museum hvor du via multimedia får et innblikk i hvordan vikingene levde og huset så ut for over 1000 år siden.

Få også med deg utstillingen Whales of Iceland nede ved havnen. Utstillingen rommer 23 hvaler i naturlig størrelse , fra de minste til den gigantiske blåhvalen.

Er du kulturinteressert bør du stikke innom Harpa som er byens konsert- og operahus eller Reykjavik kunstmuseum som inneholder den største billedkunstsamlingen på Island.

Den blå lagune ligger bare en halvtimes kjøretur fra hovedstaden,og er et av de mest besøkte stedene på Island. Her kan du bade i 40 graders vann mens frostrøyken stiger fra landskapet rundt. Blågrønne alger og mineraler gir vannet den spesielle akvamarine fargen og den helsebringende effekten. En liten bit av paradis finner du også ved den gyldne sandstranden i Nauthólsvik. Her svømmer du i Atlanterhavet hvor vannet er atskillig kaldere, men til gjengjeld kan du varme deg i utendørs boblebad etter forfriskningen.

I Reykjavik har du naturen rundt deg på alle sider. I nærheten av byen kan du bade i varme kilder, oppleve de mektige geysirene som spruter kokende vann høyt til værs, ri på islandshest gjennom det karakteristiske landskapet av lava og mose eller dra på hvalsafari. Du kan oppleve naturen til fots, med bil,buss, båt eller med firehjuling, men mange foretrekker hesteryggen. Du rir gjennom bekker og små elver, forbi flokker med hundrevis av vakre islandshester med flagrende man og stopper for en rast ved en geysir eller et bad i en kilde. Du trenger ikke være noen dreven rytter- det arrangeres turer for alle nivåer.

Også vikinger trenger et godt sted å sove

De fleste hotellene i Reykjavik ligger i gangavstand til det meste. På Flying Viking Guesthouse bor du rimelig – bare få minutter unna både parlamentet, shoppinggatene og Hallgrimskirken. Hotellet er et gammelt gjestgiveri fra 1920-tallet med enkle og hyggelige rom og et trivelig og serviceinnstilt personale. Midt i byen bor du også om du velger Local Apartments Reykjavik. Dette er et leilighteshotell med fult utstyrt kjøkken ,stue med TV og gratis WIFI. Alle leilighetene har tilgang til en felles utendørsterasse. I hjertet av byen finner du også Hotell Borg. Her er stilen mer kontinental og luksuriøs med treningsrom, spa og tilbud om massasje på rommet. Hotellets restaurant spesialiserer seg på lokale retter og serverer både frokost, lunsj og middag.

Our top-rated cheap hotels in Reykjavík

 • 2.316 kr per natt
  Anslått pris foraug. 2024
 • 1.620 kr per natt
  Anslått pris forjuli 2024
  1.221 kr per natt
  Anslått pris forjuli 2024
 • 1.690 kr per natt
  Anslått pris forjuli 2024
 • 2.605 kr per natt
  Anslått pris foraug. 2024
 • 1.661 kr per natt
  Anslått pris forjuli 2024

Ofte stilte spørsmål om Reykjavík