Hotell i Amsterdam (Nord Nederland, Nederland)

 1. 905 kr per natt
  Anslått pris forjuli 2024
 2. 1.204 kr per natt
  Anslått pris forjuli 2024
 3. 875 kr per natt
  Anslått pris forjuli 2024
  2.174 kr per natt
  Anslått pris forsep. 2024
 4. 1.041 kr per natt
  Anslått pris forjuli 2024
 5. 1.333 kr per natt
  Anslått pris forjuli 2024
  1.582 kr per natt
  Anslått pris forjuli 2024
 6. 1.244 kr per natt
  Anslått pris forjuli 2024
 7. 1.074 kr per natt
  Anslått pris forjuli 2024
 8. 1.675 kr per natt
  Anslått pris forjuli 2024

Hotell i Amsterdam

Finn svært billige hoteller i Amsterdam, Nederland. Søk og sammenlign prisene på overnattingstilbud for å finne de beste prisene på trivago

 • Omfattende hotellsøk for Amsterdam på nett
 • Finn et billig hotell i Amsterdam!
 • Bestill til en kjempegod pris!

Topprangert Hotels i Amsterdam

AMSTERDAM

Amsterdam omtales ofte som “Nordens Venezia” med sine fotogene kanaler, smale gater og romantiske bruer. Den tilsynelatende flytende eventyrbyen lener seg på trepåler: ca. 11,000 stk. er stukket ned i gjørmen og holder byen over vannet.

Amsterdam er en kompakt by sammenlignet med byer som New York og Paris, noe som gjør byen mer intim og lett å besøke på bare noen dager. Rolig atmosfære, uendelige muligheter og korte avstander gjør alt enda lettere: Om man så reiser på tur med bestemor, med kolleger eller med hele familien. Stort sett alle lokale snakker engelsk, og alle er vandt med å daglig bli spurt om retningen. Amsterdam har også et ideelt klima for besøk i hvilken som helst årstid. Sjekk ut festivaler og arrangementer i den perioden du ønsker å reise, så kan mye av ferien planlegges!

Det er lett å ta seg fram i Amsterdam. Fra Amsterdams prisvinnende flyplass, Schipol, til byens sentrum går det tog direkte med korte mellomrom. Og med flere sykler enn det finnes mennesker i byen er du aldri langt unna muligheten til å leie en sykkel og se byen som en lokal. Et godt tips kan være å ta et kanalcruise en av de første dagene, så får du god oversikt over byen før du begynner å labbe rundt, eller kjøpe deg et kart.

Amsterdam kan skryte av en imponerende kollektivtransport som inkluderer Metro, buss, trikk, ferger og tog, sammen gjør de det lettere for deg å navigere i hovedstaden. Før du besøker kjente landemerker kan det være lurt å sjekke ut GVBs webside, en samlet informasjonsside for alle nevnte transportmetoder eller sjekke ut en av mange Apper som kan hjelpe deg å finne frem i byen.

OVERNATTING

Amsterdam har bred variasjon i utvalget av Hotell og Hostel så her har du mulighet å velge og vrake etter smak og behag. Om du velger et luksushotell som Renaissance Amsterdam, med alle fasiliteter midt i sentrum; eller om du ønsker en enkel Bed and Breakfast som Iris bare 1.5km fra sentrum. Kanskje du til og med ønsker å bo i båt i en av de sentrale kanalene i Amsterdam? Da kan vi anbefale Passenger Ship Avati, for en litt annerledes hotellopplevelse!

SHOPPING

Sitter du nå og planlegger en shoppingtur kan det glede deg å vite at Amsterdam har alt samlet. Du vil finne kjente merkevarer og billigere butikker du kjenner fra før; Loppemarkeder, titalls med loppemarkeder; “Nine Streets” i sentrum av Amsterdam har det beste utvalget når du shopper etter unike produkter og gaver. Diamantsalg har også vært en stor greie i Amsterdam siden 1600-tallet.

Nederland er dessuten ikke bare kjent for vindmøller og tresko, de er kjent for Tulipaner! Amsterdam har det eneste flytende blomstermarkedet i verden. Besøk dem året rundt for blomster i alle slags varianter, eller se etter tulipanvariantene som gav nederlenderne tulipanmani.

Amsterdams rike kultur og historie byr på både mat, festivaler, museer, kunst og et byplan som stolt viser fram hvor gammelt det er.

ARKITEKTUR OG KULTUR

Se tegn etter Amsterdams 200 års lange storhetstid i storslåtte arkitektoniske bygg som står den dag i dag. Og med hele 6000 beskyttede hus og bygninger datert mellom 1500 og 1900-tallet utgjør de Europas største historiske by. Og hva krigshistorie angår finner du Anne Franks hus i Amsterdam. Besøk Amsterdam museet for å få et innblikk i byens historie.

Van Gogh museet rommer den største Vincent Van Gogh kunstutstillingen i verden, og er en av verdens mest populære museum. Skremmes du av de permanente køene kan Rijksmuseum være en ide ikke langt unna. Her finner du også kunstnere som Van Gogh, Vermeer og Rembrant. Selv om Nederlands nasjonale museum (Rijksmuseum) ikke er like folkefullt som Van Gogh museet bør du besøke det tidlig eller på ettermiddagen for mindre trafikk.

Det er en håndfull hovedtorg i Amsterdam, som alle er pakket fulle av restauranter, barer og kaféer, men Dam er den største og også den mest ikoniske av dem. Byens navn har opphav her. Sjekk også ut Rembrantplein - hvor du kan finne deg et bord ute til middag, og se hvordan bylivet utvikler seg. I Museumplein finner du alle de største museene i byen. Her kan du også oppleve konserter i lunsjtid og du har mulighet til å shoppe. Amsterdams bohemnabolag er stappfullt av coffee shops, barer og restauranter og Albert Guypmarket kan være et flott sted for en ettermiddagstur.

Vil du krysse enda ett av punktene på UNESCO’s World Heritage lista besøker du det 1700-talls kanal ring-området i Singelgracht, Sentrum. Det er forøvrig en stor attraksjon i byen og kan oppleves fra land eller i båt på kanalen.

Er været på sitt beste kan en tur i en av Amsterdams parker være avslappende. Vondelpark for eksempel, er en stor park midt i byen. Ønsker du en pause på sykkelturen kan du stoppe i Osterpark, litt utenfor sentrum.

Byen er en drøm for fotografer, men stikker du innom Red Light District må du huske å gjemme bort kameraet om du ikke ønsker det konfiskert.

FAMILIEBYEN AMSTERDAM

Amsterdam er også en flott by for hele familien. Om man velger å leie sykler, dra på Children’s Science museum eller ta en tur i Artis Dyrehage

Hvis du ikke er helt sikker på hva du skal spise i Nederland har vi samlet noen av de tradisjonelle rettene du bør se etter hvis du ønsker en lokal opplevelse. Haring er en veldig populær rett som serveres i mange boder og er et perfekt mat-i-hånda måltid mens du utforsker byen. Til middag kan du prøve den tradisjonelle Hotchpotch, en potetgryte med bacon og kjøttboller. Overraskende nok er Indonesisk mat en stor greie i byen etter deres kollonitilknytning. Avslutt med eplekake eller Pottertjes, en slags pannekake. Og er du usikker på hva du skal drikke kan vi informere om at Amsterdam er hjemstedet til Heineken.

UTELIV

Byens nattliv omtales som legendarisk og med mer enn 1,500 barer og kaféer kan vi begynne å fatte hvorfor. I Amsterdam er hver dag en fest på byen, men det er selvfølgelig i helgene kveldene er lengst. Her kan du finne alt fra klubber som rommer 2000 personer til mindre intime steder med live musikk.

Byen rommer flere festivaler og arrangement året rundt. Alt fra konserter, kunstutstillinger, utekino, Theater, matfestivaler og uendelig mye mer. Sjekk ut en kalender for den måneden du ønsker å besøke for mer detaljer.

Amsterdam har mildt sagt mye å by på og det er kanskje ikke meningen at du skal få med deg alt den første gangen. Besøk Amsterdam på din måte, og gjør byen litt din.

Our top-rated cheap hotels in Amsterdam

Ofte stilte spørsmål om Amsterdam