Overnattingssteder funnet: 0
Bookingsider søkt på: 0
Sammenligner hotellpriser fra flere nettsteder ...
Overnattingssteder funnet: 0
Bookingsider søkt på: 0

Hotell i Manchester (England, Storbritannia)

Laster

Hotell i Manchester

Finn svært billige hoteller i Manchester, Storbritannia. Søk og sammenlign prisene på overnattingstilbud for å finne de beste prisene på trivago

  • Omfattende hotellsøk for Manchester på nett
  • Finn et billig hotell i Manchester!
  • Bestill til en kjempegod pris!

Fotball og kultur i Manchester

Mange nordmenn drar til Manchester for å se sine fotballag Manchester United eller Manchester City spille. Her kommer derfor en liten guide til hvordan du kan utnytte fotballhelgen i Manchester til det fulle.

For det første kan det være ypperlig å ha et hotell i nærheten av Old Trafford eller Manchester Citys hjemmebane. For hoteller ved Old Trafford, skjekk ut Holiday Inn Express Manchester Salford Quays eller Premier Inn Manchester Old Trafford. Disse vil også være rimeligere enn sentrumshotellene.

Ønsker du å oppleve mer av byen Manchester i løpet av turen hit, kan det likevel være greit med et hotell i sentrum. Manchester har nemlig mye kultur utenom fotball å by på. Vandre gjennom fargerike Gay Village eller spis en bedre middag hos en av de topp asiatiske restaurantene i China Town. Vil du smette inn litt shopping når du først er her, er det også gode muligheter for det. Sentrum av Manchester har i de senere år blirt gjort om til et mekka for shopping med mange gågater og gallerier. For gode hotell i sentrum, ta en titt på Radisson Blu Edwardian Manchester og Mercure Manchester Piccadilly.

Er du en av de som har en plan om å ta med kjæresten på tur til Manchester, kan det være et godt tips å legge inn en middag på en fin restaurant i budsjettet. Hotellene ABode Manchester og The Midland Hotel er begge kritikerrost for sine restauranter.

Hoteller i Manchester

Disse hotellene kan også være interessante for deg...

Bydelene - Manchester

Severdigheter i Manchester

Mest populære destinasjoner

Flere populære destinasjoner