Hotell i London (England, Storbritannia)

  1.041 kr per natt
  Anslått pris forapr. 2024
  1.975 kr per natt
  Anslått pris forapr. 2024
  2.132 kr per natt
  Anslått pris forapr. 2024
 1. 1.979 kr per natt
  Anslått pris forapr. 2024
 2. 1.267 kr per natt
  Anslått pris forapr. 2024
  850 kr per natt
  Anslått pris forapr. 2024
  1.892 kr per natt
  Anslått pris forapr. 2024
 3. 1.278 kr per natt
  Anslått pris forapr. 2024
 4. Velg datoer for å se priser og tilgjengelighet
 5. Velg datoer for å se priser og tilgjengelighet

Hotell i London

Finn svært billige hoteller i London, Storbritannia. Søk og sammenlign prisene på overnattingstilbud for å finne de beste prisene på trivago

 • Omfattende hotellsøk for London på nett
 • Finn et billig hotell i London!
 • Bestill til en kjempegod pris!

Topprangert Hotels i London

 • 2.308 kr per natt
  Anslått pris forapr. 2024
 • 2.783 kr per natt
  Anslått pris forapr. 2024
  2.007 kr per natt
  Anslått pris forapr. 2024
  Velg datoer for å se priser og tilgjengelighet
 • 1.182 kr per natt
  Anslått pris forapr. 2024
  1.552 kr per natt
  Anslått pris forapr. 2024

LONDON HAR ALT

Lurer du på hvor du skal reise? London er svaret. Uansett hva det er du ser etter vil du garantert finne det der. Mange forbinder London først og fremst med shopping, musikaler og puber. Og selv om det er helt riktig at du finner dette i London, og mengder av det, så betyr det ikke at det er alt. London er en multikulturell smeltedigel og med dette følger en ekstremt variert og beriket by. Med et liv som strekker seg over to millennium er tidligere Londinium i dag verdens mest besøkte by.

London er for alle. Er du på leting etter en opplevelse av gastronomiske dimensjoner; en langhelg med ønske om å finne de perfekte pubene; en fotballsupportertur; skal du shoppe - billig eller merkevarer; vil du ha en luksuriøs hotell og spa opplevelse; vil du ha en byopplevelse; drar du med kolleger, venner, kjæreste, familie eller bare barna; eller kanskje du skal kombinere alt? London er stedet du snart vil se at kan oppfylle alle disse kravene, kombinert eller ikke, og mye mer til. London er faktisk så stappfullt av opplevelser at du kan dra tilbake igjen og igjen og aldri føle at du blir helt ferdig.

Du vil finne hotellalternativene like allsidige som byen selv. Om du ønsker en rolig Bed and Breakfast i Paddington kan du ta en titt på Parkwood Hotel, eller et femstjerners hotell med spa, bar og kort avstand fra Regent’s Park så kan du vurdere St Pancras Renaissance Hotel London. Hva med å finne en kombinasjon midt i sentrum om du vil ha kort vei til alt det London har å by på som Mercure London Bloomsbury Hotel?

HVA SKAL DU GJØRE I LONDON?

br /> Så, hva skal du egentlig gjøre i London? Du kan starte med å komme deg fra flyplassen til sentrum av byen med The Tube, metrosystemet i London. Byen tilbyr deretter akkurat den typen transport du ønsker for å ta deg frem til hotellet. Det vil si, mer Metro, dobbeltdekker buss, eller taxi. Turen fra flyplassen, om du lander ved Heathrow, Gatwick eller noen av de mindre flyplassene er aldri lang inn til London sentrum. Fra hotellet, uansett om du bor nord, sør, øst eller vest for sentrum, er det aldri vanskelig å finne en reisemetode som passer en selv. Se etter Oyster card om du planlegger mye buss og Metro for å spare penger.

London er, som nevnt, stappfull av ting å se og gjøre. Har du aldri vært der før bør du stikke innom alle de kjente områdene. Buckingham Palace og den tilhørende parken kan tilhøre en liten spasertur før frokost. Besøk klokketårnet Big Ben og hør den kjente bjellen slå inn en ny time. Elven Themsen er byens antikke grunnlag og i dag kan du nyte den med båttur eller spaserturer over bruene. St. Pauls Cathedral bør også besøkes, da den er byens eldste gjenstående kirke. Grunnen den står på skal være fra Romernes tid. Ta de obligatoriske bildene av Westminster Abby og Palace of Westminster.

Når du har sett det du ønsker å se kan du begynne å tenke på hvilke museum du helst vil innom eller hvilke kjente landemerker du skal besøke på kloss hold. Book din favorittmusikal i Royal National Theatre til en helaftens opplevelse for store og små, og ta turen tidlig innom museum som British Museum eller Natural History Museum. Begge disse museene tilbyr forøvrig også overnatting, som kan være en gøyal opplevelse for de små. Skal mye av opplegget skreddersys barna vil det kanskje glede deg å høre at flere steder tilbyr barn gratis inngang. Blant annet Science Museum. Er du interessert i sjøfart og historie kan du besøke Sir Francis Drakes skip, en eksakt replika av The Golden Hinde, skipet han reise verden rundt i, på oppdrag fra Dronningen av England.

Ta en ettermiddagstur til Madam Tussaud, som er størst i London. Stikk innom Tower of London og få en historisk omvisning i en av Londons mest kjente torturkamre! Ikke glem å se eller gå på den ikoniske Tower Bridge og prøv å forestille deg byens forandringer i bruens levetid. London Eye er også en fantastisk opplevelse for å få sett hele byen. Det er en artig måte å få oversikt over alle områdene du senere skal besøke, eller som du allerede har besøkt. Besøk det på kvelden om du ønsker en romantisk innledning av aftenen, da du vil finne London opplyst av tusenvis av lys!

LONDON PÅ BUDSJETT

Er du i byen og ønsker å bruke lite penger er det mange av nevnte severdigheter som er gratis! Ta med deg kamera og gjør det beste ut av den klassiske byen. Ta en tur i byens mange kongelige parker. Besøk Hyde Park med sin egen kirkegård for kjæledyr som daterer til 1800-tallet. Richmond Park er Londons største park og er kanskje mest kjent for å huse 650 frittgående hjort. Andre parker du kanskje befinner deg i nærheten av er Regent’s Park og Hampstead Heath. Alle parkene er en kort Metro tur utenfor sentrum. Kjøp et kart i en av de mange avisbodene for å se hva som ligger hvor.

Har du dårlig tid men ønsker å dekke det meste av byen til fots, kan du kanskje innse at det blir mye gåing. Dette har London tenkt på, og derfor satt opp et sykkelutleie system. Med over 700 plasser hvor du kan leie sykkel og sette fra deg din allerede lånte sykkel kan du dekke store avstander på kort tid. Velger du likevel å gå, kan det være greit å vite at alle disse sykkelstasjonene har kart som viser hvor du er i byen.

SHOPPINGMEKKA

London er som nevnt kanskje aller best kjent for shopping. Eller shoppere. Tusenvis av mennesker besøker byen årlig bare for å shoppe! Dette er ikke uten grunn, da London har et vanvittig utvalg av absolutt alt du måtte trenge når du tenker deg om. Oxford street og den kryssende Regent street er de mest sentrale shoppinggatene. Her vil du finne både shoppingsentre og en samling av alle kleskjedene du kjenner. Gjør du litt detaljert research vil du finne ut at smågatene rundt Oxford Street og Regent Street også huser butikker av alle varianter. I dette området vil du også finne koselige steder hvor du kan sette deg ned og spise på shoppingturen. Ta metroen til Camden Marked, et veldig kjent shoppingområde med litt mer alternative produkter. Her finner du boder fylt med alt fra klær og smykker, til mat. Picadilly Circus er kanskje først og fremst kjent for sine enorme Tv-skjermer, men nærliggende gater har også gode shoppingmuligheter. Stikk innom Hatchards Bookshop, en fem etasjes bokforhandler opprettet i 1797, med enormt utvalg.

London er også kjent for det enorme rikmannskjøpesenteret Harrods. Stikk innom for en luksuriøs følelse eller for eksklusiv shopping.

Er du interessert i mat og markeder bør du besøke Borough Market. Her selger de ferske varer daglig av alle sorter.

FARGERIKT BYLIV

Byliv og mat går hånd i hånd i London (Det er ikke gitt at du må kombinere de to). På dagtid kan det være lettere å få seg en øl enn en matbit da de fleste puber serverer mat til bestemte tider. Kaféer og restauranter finnes uansett i mangfold og du trenger aldri å legge tidsskjema for når du skal spise. London har alltid noe åpent. Det at London er en multikulturell by kommer best frem i maten du vil finne her. Du har kanskje hørt noen si at kokken i helvete er en engelskmann? Dette stemmer ikke i London. Her har du mat fra alle verdens hjørner, hvor alle ønsker å presentere sin kultur på en verdig måte. Dette blir det mye god mat av, og vanvittig med varierte tilbud! Noter deg ned noen av de forskjellige restaurantene du ser i løpet av dagen og du vil enten få det lettere eller vanskeligere å velge hvor du skal spise. Her finner du smaker fra hele verden og litt til. Typisk britisk mat er faktisk veldig godt det og!

Hva byliv alene angår kan du finne alle slags puber og klubber i London. Comedy Clubs, Jazzklubber, danseklubber, livemusikk eller DJ. Og det er så mange av dem at du enten kan belage deg på og lett finne noe på vandring, eller gjøre et lite søk på nett for spesifikke alternativer som passer deg best. London er dessuten full av puber assosiert med kunstnere, forfattere, og poeter. Angel Comedy er en av Londons mest populære komedieklubber. Inngangen her forøvrig også gratis! Ronnie Scott’s Jazz Club på Frith Street var der Jimi Hendrix’ hadde sin siste offentlige opptreden i 1970. The Fitzroy Tavern på Charlotte Street var kjent for å huse Dylan Thomas, George Orwell, og satanisten Aleister Crowley.

Det er umulig å få en detaljert nok beskrivelse av London. Men her håper vi du blir mer sikker på hvorfor akkurat du har tenkt deg til London.

Our top-rated cheap hotels in London

  Velg datoer for å se priser og tilgjengelighet
 • 1.397 kr per natt
  Anslått pris forapr. 2024
 • Velg datoer for å se priser og tilgjengelighet
 • 1.717 kr per natt
  Anslått pris forapr. 2024
 • 931 kr per natt
  Anslått pris forapr. 2024
 • 928 kr per natt
  Anslått pris forapr. 2024