Hotell i Edinburgh (Skottland, Storbritannia)

 1. 3.266 kr per natt
  Anslått pris foraug. 2024
  3.116 kr per natt
  Anslått pris forjuli 2024
  3.792 kr per natt
  Anslått pris foraug. 2024
 2. 2.281 kr per natt
  Anslått pris forjuli 2024
 3. 2.086 kr per natt
  Anslått pris forjuli 2024
  2.599 kr per natt
  Anslått pris forjuli 2024
 4. 4.200 kr per natt
  Anslått pris forjuli 2024
  2.336 kr per natt
  Anslått pris forjuli 2024
 5. Velg datoer for å se priser og tilgjengelighet
 6. Velg datoer for å se priser og tilgjengelighet

Hotell i Edinburgh

Finn svært billige hoteller i Edinburgh, Storbritannia. Søk og sammenlign prisene på overnattingstilbud for å finne de beste prisene på trivago

 • Omfattende hotellsøk for Edinburgh på nett
 • Finn et billig hotell i Edinburgh!
 • Bestill til en kjempegod pris!

Topprangert Hotels i Edinburgh

Besøk Skottlands hovedstad Edinburgh

Edinburgh er Britenes favorittby å feriere i. Med sin unike historie; med slott , whisky og underjordiske ganger , er det ikke rart historien om Harry Potter ble skapt nettopp her. Gå langs hovedgaten Royal Mile og la inntrykkene om en middelaldertid føre fantasien avgårde.

Whisky, haggis og skotske luksushotell

Er du en whisky elsker, har du kommet til riktig destinasjon. Skottland er hjemlandet til den flytende brune herligheten, og i Edinburgh finner du et eget museum dedikert til whiskyen ; The Scotch Whisky Heritage Centre. Vil du sammen med en whisky i hånden føle deg som en Lord på et av Edinburghs flotteste hoteller, er en overnatting hos ærverdige Balmoral et godt tips.

Haggis er en tradisjonell Skotsk rett, og er kun for de aller tøffeste. Retten består blant annet av diverse innmat, løk, krydder og havregryn som presenteres i pølseform. Tilbring natten på hotellet Radisson Blu Edinburgh og spis en haggis i hotellets restaurant til lunsj. Du vil neppe glemme dette.

Andre gode hotell i Edinburgh er Autograph Collection The Glasshouse og hotellet Missoni House. Slik navnet også avslører, er sistnevnte hotell designet og innredet av designhuset Missoni.

The Old Town og Edinburghs slott

Den nyere og eldre delen av Edinburgh deles av det middelalderske Edinburgh Castle. Siden 1200-tallet har det vært en eller annen form for slott på toppen av en utdødd vulkano i gamlebyen. I dag er slottet på UNESCOs verdensarvliste og åpent for publikum. Hvert år, i august måned, presenteres også det kjente military tattoo like utenfor Edinburgh Castle.

I den eldre delen av Edinburgh, The Old Town, kan du rusle langs hovedgaten Royal Mile. Her finner du flere pittoreske bygninger, alt fra The Scottish Parliament Buildingtil det kjente University of Edinburgh. Men også under hovedgaten finner du spennende områder, det ligger nemlig en hel undergrunnsby fra 1600-tallet her. Her er det muligheter for guidede gåturer med skumle spøkelseshistorier fra fortidens Edinburgh.

For billige hoteller i Edinburghs gamleby , skjekk ut Jurys Inn Edinburgh eller Holiday Inn Express Edinburgh – Royal Mile.

Like utenfor Edinburgh ligger også flere slott fra middelaldertiden. Blant annet ligger det 700 år gamle Dirleton Castle rundt 3 mil fra Edinburgh, i landsbyen Dirleton. Dette slottet er blant annet kjent for sine fantastiske hager som ble dyrket allerede på 1600-tallet.

Festivaler og shopping

Besøker du byen mellom juli og september er sjangsene svært store for at du støter på en eller annen festival. Edinburgh er nemlig en festivalby uten like. Edinburgh Festival er en samlebetegnelse på flere kunst- og kulturelle festivaler som hovedsakelig foregår i august. Den internasjonale festivalen med performing arts, og The Fringe med kunst i fokus, gjør Edinburgh til et svært attraktivt reisemål i sommermånedene.

Det er heller ingen mangel på shoppingmuligheter i storbyen. Langs med Princes Street finner du populære butikker fra Urban Outfitters til Ann Summers. For de eksklusive merkevarene kan du ta turen til Multrees Walk. Der ligger blant annet Louis Vuitton og Mulberry. For hoteller nærme Princes Street, ta en titt på Royal Over-Seas League eller Frederick House. Begge hotellene tilbyr også skikkelig skotsk frokost.

Our top-rated cheap hotels in Edinburgh

 • 2.444 kr per natt
  Anslått pris forjuli 2024
 • 2.958 kr per natt
  Anslått pris foraug. 2024
  3.317 kr per natt
  Anslått pris forjuli 2024
 • 2.365 kr per natt
  Anslått pris forjuli 2024
 • 4.156 kr per natt
  Anslått pris foraug. 2024
  2.876 kr per natt
  Anslått pris forjuli 2024
  957 kr per natt
  Anslått pris forjuli 2024

Ofte stilte spørsmål om Edinburgh