Sammenligner flere nettsteder for å hjelpe deg med å finne vår beste pris ...
Overnattingssteder funnet: 0
Bookingsider søkt på: 180

Hotell i Marrakech (Marrakech-Tensift-El Haouz, Marokko)

Hotell i Marrakech

Finn svært billige hoteller i Marrakech, Marokko. Søk og sammenlign prisene på overnattingstilbud for å finne de beste prisene på trivago

  • Omfattende hotellsøk for Marrakech på nett
  • Finn et billig hotell i Marrakech!
  • Bestill til en kjempegod pris!

Bo som en sjeik i Marrakech

Den tredje største byen i Marokko, Marrakech, er en ukjent perle for mange. Byen er kjent for sine fargerike markeder, bortgjemte oaser i gamlebyen og magedans som underholdning ved middagsbordet. I Marrakech kan du leve som en sjeik – men å lære seg å prute er en fordel.

Medinaen – gamlebyen i Marrakech

Marrakech er delt opp i to hovedområder – Medinaen og Nybyen (Ville Nouvelle/Guéliz). I Medinaen finner du borgjemte Riader , som er små oaser av hotell. Bydelen preges av mange små og trange gater som det er lett å gå seg vill i. Men med god orientering vil du greie å finne frem til noen av de vakreste bortgjemte hotellparadisene midt inne i den travle bydelen. Hotellene Riad Amira og Riad Mandalay er begge billige og pene hotell du finner i gamlebyen. I løpet av besøket i gamlebyen må man også få med seg den kjente markedsplassen Djemaa el-Fna og Koutoubia-moskéen. På Djemaa el-Fna vil du oppleve pruting på høyt nivå, slangetemmere og kryddersorter i alle mulige farger. Om kvelden omgjøres markedsplassen til en eneste stor restaurant.

Nordvest for Medinaen finner du Majorelle Garden, et nydelig grønt offentlig område som eies av designeren Yves Saint Laurent. For billige hoteller nær Majorelle Garden, skjekk ut Riad Fatinat eller Riad Lotus Perle. Et tips til en god restaurant finner du på hotellet Riad el-Fenn. Her er det også muligheter for matlagingskurs for de som ønsker det. Et annet pent grønt område er Menara Gardens. Du finner også to anbefalte hoteller i nærheten her; Sofitel Marrakech Lounge and Spa og Suite Novotel Marrakech.

Ville Nouvelle

Den moderne delen avMarrakech finner du i Guéliz/Ville Nouvelle. Hovedgaten heter Avenue Mohammed V, og her kan du finne mer vestlige butikker, små gatekafeer og restauranter. På kvelden åpner også flere nattklubber opp. For hoteller i den mindre hektiske nybyen, ta en titt på Riad Palmier og Riad Assala.

Bli skjemt bort på hotellenes hammamer

I Hivernage distriktet finner vi de mest eksklusive hotellene med store basseng og spa-avdelinger. I Marokko heter deres form for spa, hammam. På Marokkansk måte vil du få skrubbet kroppen til den gløder og bli kongelig behandlet. Er dere et par som ønsker å gjøre dette sammen, er Les Bains de Marrakech et offentlig spa med duo bad og duo massasjerom. Hammamen er 2000kvm stor, og tilbyr utallige typer massasjer. Hoteller som tilbyr hammam er blant annet La Sultana og Ksar Char-Bagh. La Sultana er helt fantastisk overdådig, med restaurant på terrassen, gullfarget badeinteriør og en hammam som tatt rett ut av en film. Utenfor Ksar Char-Bagh er det også en stor og nydelig hage det er mulig å nyte i stillhet. Et spennende hotell i samme område er Murano. Et særtrekk ved hotellet er bassengets røde farge.

Utflukt til Oukaïmeden fra Marrakech

Noe mange ikke tenker over, er at det faktisk bare er 7,5 mil til nærmeste alpintanlegg fra Marrakech. Oukaïmeden er navnet, og er et populært skiområdet for de mest bevilgede i Atlas fjellene. Her finnes det flere restauranter, skiutleie og komfortable hoteller med høye blå fjell i bakgrunnen. Det er anbefalt å dra hit mellom januar og februar. Utenfor skisesongen er det likevel fullt mulig å finne på andre aktiviteter som golf, mountainbiking, klatring og turer i fjellene.

Hoteller i Marrakech

Disse hotellene kan også være interessante for deg...

Bydelene - Marrakech

Severdigheter i Marrakech

Mest populære destinasjoner

Flere populære destinasjoner