Hotell i Strömstad (Västra Götalands län, Sverige)

  2.467 kr per natt
  Anslått pris forjuli 2024
  2.190 kr per natt
  Anslått pris forjuni 2024
 1. 1.302 kr per natt
  Anslått pris foraug. 2024
 2. Velg datoer for å se priser og tilgjengelighet
 3. Velg datoer for å se priser og tilgjengelighet
 4. Velg datoer for å se priser og tilgjengelighet
 5. Velg datoer for å se priser og tilgjengelighet
 6. Velg datoer for å se priser og tilgjengelighet

Hotell i Strömstad

Finn svært billige hoteller i Strömstad, Sverige. Søk og sammenlign prisene på overnattingstilbud for å finne de beste prisene på trivago

 • Omfattende hotellsøk for Strömstad på nett
 • Finn et billig hotell i Strömstad!
 • Bestill til en kjempegod pris!

Strømstad – en kystby med mange muligheter

Kun 20 kilometer fra grensen til Norge ligger den lille og koselige byen Strømstad, med kun 5000 innbyggere. Med et sjarmerende sentrum, en nydelig skjærgård og shopping til lave priser er Strømstad et flott reisemål for en langhelg sammen med familie eller venner.

En vakker by

Strømstad er en vakker kystby som har mye å by på. Byen er kjent for sin flotte natur og vakre skjærgård, og byr på gode muligheter for deilige spaserturer i fine omgivelser. Sentrum av byen har bevart mange av sine gamle trehus, og en vandring gjennom Strømstads eldste kvarter, Bukten, er en fin måte å oppleve byen på, med sine trange smug og brosteinsbelagte gater. På Korpeberget, en liten høyde som ligger i gangavstand fra Strømstad sentrum, får du en nydelig utsikt utover byen, skjærgården og Kosterøyene.

Som kystby er Strømstad spesielt attraktiv i sommermånedene, og Strømstad sies å være den byen i Sverige med flest soltimer. Gjestehavna i Strømstad er blant Sveriges største med plass til hele 300 båter. En rusletur på marinaen og kanskje en lunsj med ferske reker på brygga er en deilig avkobling på en solskinnsdag. I sentrum av Strømstad bor du fint på Laholmen Hotell, hotellet ligger flott til helt nede ved havet, og flere av rommene har nydelig utsikt ut over skjærgården.

Finn deg en strand

Besøker du Strømstad om sommeren bør du definitivt tilbringe en varm dag på stranden Capri like utenfor sentrum av Strømstad, det sies å være områdets vakreste strand, med finkornet sand og silkeglatte svaberg. Her kan du nyte sommeren i rivierastil. Alternativt kan du hoppe på båten til Furuholmen som går fra havna i Strømstad, turen tar mindre enn ti minutter. På Furuholmen finner du både sandstrand, klipper, badebrygge og stupetårn. Ønsker du å bo i direkte nærhet til en strand når du er i Strømstad kan du leie en sjarmerende campinghytte på Lagunen Camping och Stugor. Her bor du midt i den vakre naturen, men samtidig med kort avstand til Strømstad sentrum og shoppingsentrene utenfor.

Hvis været ikke frister til bading utendørs kan du legge turen til Strømstad Badanstalt rett ved havnen i Strømstad. Her har de saltvannsbasseng som holder 28 grader og et barnebasseng for de minste. Stedet har også et eget Spa og tilbyr et rikt utvalg av behandlinger, fra manikyr og kroppsmassasje til sjokolademassasje og leireinnpakninger.

Ønsker du en enda større spaopplevelse kan du bo på Strømstad Spa, et hotell som kan skryte av å ha en av Skandinavias største spaavdelinger. Hotellet ligger på en holme, kun 10 meter fra sjøkanten og en liten spasertur fra Strømstad sentrum, og tilbyr et bredt spekter av behandlinger og spaopplevelser.

Ønsker du å oppleve uberørt natur på din ferie i Strømstad kan en tur ut til de vakre Kosterøyene anbefales, en øygruppe bestående av to øyer, som ligger vest for Strømstad. Dyre- og plantelivet her er unikt, og store deler av Koster er nasjonalpark og mye av naturen her er vernet. På Kosterøyene og i skjærgården utenfor finnes det mer enn 300 dyre- og plantearter som ikke finnes noe annet sted i Sverige.

Øyene er bilfrie så hit kommer du lettest med ferge fra Strømstad. Fergene går flere ganger om dagen, og bruker mellom 30-45 minutter ut til Koster avhengig av hvor på øyene du ønsker å gå av. Koster byr på vakker natur, flotte badestrender, klipper og viker, gode fiskemuligheter samt koselige restauranter og butikker. Lei deg en sykkel, ta med deg niste, og dra på en idyllisk oppdagelsesferd. Eller hva med en guidet segwaytur rundt på øya?

Det kan også være vel verdt å ta turen ut til naturreservatet Alaska, 20 minutter med båt fra Strømstad. Da kommer du til en frodig park og en vakker og spesiell hage bygget opp av steiner. Hagen ble bygget av den svenske gullgraveren Hilma Swedahl for nærmere 100 år siden, hun tok inspirasjon fra bygninger hun hadde sett på sin reise Amerika på 1800-tallet.

Aktiviteter for hele familien

Strømstad er et perfekt utgangspunkt for en aktiv ferie. Herfra kan du bli med på selsafari i skjærgården utenfor Koster, eller hva med havfiske eller kanskje rekefiske? Du kan også leie dykkerutstyr, melde deg på dykkerkurs, eller leie en kajakk og utforske skjærgården på egenhånd. Og er du golfinteressert kan Strømstad Gofklubb friste med en utfordrende bane.

Reiser du med barn kan en dagstur til Daftöland være en gøy opplevelse for de minste. Daftölandligger kun 5 kilometer fra sentrum av Strømstad, og her finner du et eldorado for piratglade barn. Med piratborg, radiostyrte båter, hinderløyper og sjørøverskip kan man fint slå i hjel en dag her.

14 kilometer fra Strømstad sentrum ligger Tjärnö Akvarium. Dette akvariet er det mest artsrike i Sverige og et besøk her er garantert spennende og lærerikt for både store og små.

Shopping i Strømstad

I Strømstad sentrum finner du flere små og koselige butikker, men er du i Strømstad for å shoppe så er det på kjøpesentrene du finner de fleste butikkene. Strømstad kan flagge med et av Sveriges største kjøpesentre som huser over 100 forskjellige butikker, her finner du både mat, klær og annet utstyr med et prisnivå godt under det norske.

Er du shoppingferie og vil bo med kortest mulig avstand til kjøpesenteret, skal du bo på Rasta Nordby. Her bor du med svært kort avstand til shopping på Norby Senteret og kun en kort kjøretur unna Svinesund.

Ofte stilte spørsmål om Strömstad