Hotell i Gøteborg (Västra Götalands län, Sverige)

  896 kr per natt
  Anslått pris forapr. 2024
 1. 978 kr per natt
  Anslått pris forapr. 2024
 2. 844 kr per natt
  Anslått pris forapr. 2024
  830 kr per natt
  Anslått pris forapr. 2024
  854 kr per natt
  Anslått pris forapr. 2024
  Velg datoer for å se priser og tilgjengelighet
 3. Velg datoer for å se priser og tilgjengelighet
 4. Velg datoer for å se priser og tilgjengelighet
 5. Velg datoer for å se priser og tilgjengelighet
 6. Velg datoer for å se priser og tilgjengelighet

Hotell i Gøteborg

Finn svært billige hoteller i Gøteborg, Sverige. Søk og sammenlign prisene på overnattingstilbud for å finne de beste prisene på trivago

 • Omfattende hotellsøk for Gøteborg på nett
 • Finn et billig hotell i Gøteborg!
 • Bestill til en kjempegod pris!

Topprangert Hotels i Gøteborg

 • Velg datoer for å se priser og tilgjengelighet
 • Velg datoer for å se priser og tilgjengelighet
  970 kr per natt
  Anslått pris forapr. 2024
 • Velg datoer for å se priser og tilgjengelighet
 • 919 kr per natt
  Anslått pris forapr. 2024
 • Velg datoer for å se priser og tilgjengelighet
 • 1.032 kr per natt
  Anslått pris forapr. 2024
 • 1.065 kr per natt
  Anslått pris forapr. 2024

GØTEBORG

Er du glad i sjarmerende bydeler, kystliv, god mat, hyggelige hoteller, fart og moro har Gøteborg mye å tilby! Byen er enkel å reise til og lett tilgjengelig med både buss og tog fra Norge - og det er mye å finne på!

Ikke alle storbyer kan skilte med å ha Nordens største fornøyelsespark rett ved sentrum, men det kan altså Sveriges nest største by. Dette gjør den både familievennlig og svært populær. Liseberg har over 3 millioner besøkende hvert år. Inne på området er det mange restauranter og butikker, og en haug med kjente attraksjoner. Her er det bare å sette seg i en berg- og dalbane og rett og slett ha det kjempegøy!

Ønsker du også å bo i nærheten av fornøyelsesparken kan du velge hoteller som Quality Hotel Panorama , Hotel Liseberg Heden eller Gothia Towers som har gangavstand til Liseberg og andre kultur- og aktivitetstilbud.

BYEN VED HAVET

Gøteborg ligger sentralt plassert ved havet vest i Sverige og har en utrolig vakker skjærgård. Beliggenheten ved sjøen byr på mange muligheter for besøkende. Rett ved Kungsportplatsen i sentrum av byen kan du gå om bord i den flate og hyggelige Paddanbåten. Den bringer deg på en guidet tur gjennom byens kanaler hvor du får lære mer om Gøteborgs historie. Eller kanskje det frister med en forfriskende og deilig dukkert på Saltholmens Kallbadhus?

Nærheten til havet gir naturlig nok rik tilgang på fersk fisk og skalldyr. Dette vet kokkene ved Gøteborgs restauranter og kafeer å benytte seg av. De tilbereder og serverer fersk sjømat som hummer, reker, østers, blåskjell, kreps og fisk med høy kvalitet. Magnus&Magnus er et av flere gode spisesteder i sentrum av byen. Husk også at svenskene er gode på lunsj!

I sesongen mellom september og april er det også mulig å delta i den gamle svenske hummerfisketradisjonen. Det finnes flere arrangører som tilbyr hummersafari til besøkende, hvor du både får fiske og spise hummerfangsten selv. Du kan også leie fiskebåt og kjøre ut i skjærgården for å fiske havskatt, torsk, lysing eller makrell. På land finnes også mange fiskesteder. Rekker du ikke å prøve fiskelykken på egenhånd, kan du besøke Fiskehamnen for å suge inn atmosfæren på Sveriges største fiskemarked.

MAT OG DRIKKE

Det finnes også flere matmarkeder sentralt i byen, for eksempel Stora Saluhallen på Kungstorget. Her kan du handle god mat av alle sorter; oliven, nybakte brød, kaker og krydder, oster og kjøtt. Butikkene på markedene tilbyr også smaksprøver, så sett av god tid til å la smaksløkene få en fin kulinarisk opplevelse.

Hvis sjømat ikke skulle være tingen for deg kan det nevnes at det også finnes en mengde pølseboder i byen. Svenskene har en god versjon av pølse i brød som mange mener er på et noe høyere nivå enn den norske utgaven.

Gøteborg er full av supre kafeer hvor det er hyggelig å ta en fika som svenskene sier – altså en kaffekopp. Vasastan, Haga og Linnéstaden er kule og stemningsfulle bydeler. Haga er for eksempel Gøteborgs eldste arbeiderklassebydel. I dag kan besøkende gå i trivelige gater med spesialforretninger og originale bygninger fra 1800-tallet.

Men det er ikke bare Gøteborgs kafé- og restaurantscene som byr på noe for enhver smak.

KULTUR

En liten trikketur fra sentrum ligger Tradgården som er Sveriges største botaniske hage. Dette er en vakker oase midt i byen hvor du kan spasere omkring blant rundt 12000 forskjellige vekster. Her finner du også et over 1000 kvadrameter stort hus med tropisk varme og eksotiske palmer.

Landemerket Masthuggkyrkan er også verdt er besøk. Denne kirken er flott plassert på berget ved Storbackegatan i en del av byen som heter Stigberget. Fra kirken har du også nydelig utsikt ut i havgapet.

Er du vitenskapelig interessert finner du Sveriges nasjonale vitenskapsmuseum Universum i Gøteborg. Dette er Nordens største med hele 8000 kvadratmeter og her finner du mange utstillinger. Reiser du med barn er dette et veldig godt alternativ. Museet er lagt opp på et spennende vis ved at man beveger seg fra fjelltopper til regnskog, og det er mange morsomme aktiviteter underveis.

De kunstinteresserte bør få med seg et besøk på Göteborg Konstmuseum. Museet ligger ved Gøtaplatsen, har tre stjerner i Michelinguiden og byr på en av verdens flotteste samlinger av nasjonalromantisk kunst signert skandinaver på slutten av 1800-tallet. Er du på jakt etter en mer internasjonal følelse, kan du besøke Världsarvmuseet som ligger i en storslått, prisvinnende og mye omtalt ny bygning som er tegnet av London-arkitektene Cécile Brisac og Edgar Gonzalez. Her finner du utstillinger, aktiviteter og annet kulturprogram med internasjonalt perspektiv.

Gøteborg kan fort gi deg en storbyfølelse med sine brede avenyer, men den har samtidig en mindre bys fordel av at museer og kafeer ligger i gangavstand til hverandre.

OVERNATTING

Når du skal finne ditt hotell har du dermed mange muligheter. Clarion Hotel Post ligger i sentrum av byen, rett ved sentralstasjonen. Dette er et gammelt posthus som har blitt gjort om til et internasjonal designhotell med flotte rom, barer og restauranter. Dorsia Hotel & Restaurant er et annet populært hotell hvis du vil unne deg en litt ekslusiv hotellopplevelse. Vil du bo ved vannet og sovne til bølgenes brus er Hotell Barken Viking et godt alternativ, mens Hotel Arena er en grei og noe rimeligere mulighet.

Dette er en by det virkelig bare er å sette i gang og utforske, og mange besøkende opplever at de må komme tilbake flere ganger for å få med seg alt de har lyst å gjøre.

Our top-rated cheap hotels in Gøteborg

 • Velg datoer for å se priser og tilgjengelighet
 • 812 kr per natt
  Anslått pris forapr. 2024
 • 1.288 kr per natt
  Anslått pris forapr. 2024
 • 971 kr per natt
  Anslått pris forapr. 2024
 • Velg datoer for å se priser og tilgjengelighet
 • 931 kr per natt
  Anslått pris forapr. 2024
 • 423 kr per natt
  Anslått pris forapr. 2024
 • 648 kr per natt
  Anslått pris forapr. 2024