Hotell i Berlin (Berlin, Tyskland)

  1.218 kr per natt
  Anslått pris formai 2024
 1. 3.505 kr per natt
  Anslått pris formai 2024
 2. 1.271 kr per natt
  Anslått pris formai 2024
  1.400 kr per natt
  Anslått pris formai 2024
  997 kr per natt
  Anslått pris formai 2024
  Velg datoer for å se priser og tilgjengelighet
 3. Velg datoer for å se priser og tilgjengelighet
 4. Velg datoer for å se priser og tilgjengelighet
  Velg datoer for å se priser og tilgjengelighet
 5. Velg datoer for å se priser og tilgjengelighet

Hotell i Berlin

Finn svært billige hoteller i Berlin, Tyskland. Søk og sammenlign prisene på overnattingstilbud for å finne de beste prisene på trivago

 • Omfattende hotellsøk for Berlin på nett
 • Finn et billig hotell i Berlin!
 • Bestill til en kjempegod pris!

Topprangert Hotels i Berlin

 • Velg datoer for å se priser og tilgjengelighet
 • Velg datoer for å se priser og tilgjengelighet
 • Velg datoer for å se priser og tilgjengelighet
 • Velg datoer for å se priser og tilgjengelighet
 • Velg datoer for å se priser og tilgjengelighet
 • Velg datoer for å se priser og tilgjengelighet

BERLIN

Det er ikke et definitivt antall alternative måter å nyte Tysklands hovedstad på, men med sin moderne livsstil og lange historie finner du en miks av alt. Berlin er en perle som flere og flere oppdager fordelene ved å reise til.

Flere dager kan tilbringes i Berlins museer, på en rolig dag kan man benytte seg av en av byens mange parker. Shoppere kan bruke timevis hvis de skal pløye igjennom alt det byen har å tilby. Sport og kultur, uteliv og mat. Mulighetene, tilbudene og kombinasjonene er uendelige! Berlin er en stor by som florerer av historie med velkjente turistattraksjoner med noe for alle personligheter.

Berlin, med sitt mangfold, vil kle enhver lommebok. Selv om prisene i byen har steget noe de siste årene blir det fremdeles sett på som en relativt rimelig destinasjon. Du kan spise ute og bo i et Bed and Breakfast hotell bare 2km unna sentrum i Prenzlberg uten at det skal koste skjorta. Drar dere flere på tur kan det lønne seg å leie en leilighet som Schoenhouse Studios 1km fra sentrum. Slik kan dere spare penger, bo mer romslig og ha mulighet til å lage i stand mat om man skulle bli overveldet over utvalget i byen. Er du på leting etter et romantisk alternativ kan du sjekke ut Rocco Forte de Rome; et 5-stjerners hotell i sentrum.

TRANSPORTMULIGHETER

Berlin er mer enn ni ganger så stort som Paris, og det er selvsagt at ikke alle avstander kan tas til fot. Gjør deg kjent med U-Bahn, det svært funksjonelle metrosystemet i Berlin. Det sies at det er av verdens fremste undergrunn transportsystem. Med hjelp av Metro og et kart kan du komme deg til alle dine utpekte destinasjoner på kort tid.

BERLINS MANGFOLDIGHET

Museer, kunstgallerier, festivaler og kulturelle arrangement. Berlin er synonymt med urban kultur, og med øye for det kreative vil du se det urbane i alt det Berlin er og utvikler seg til å bli. Det er en mikstur av alt det gamle og det nye, det renoverte og det utgåtte, det moderne og det enkle.

Museumsentusiaster kan bruke ukesvis på å besøke utvalget i Berlin. Med 180 museum i byen tiltrekker det 15 millioner besøkende hvert år. Berlin er hjem til verdens største universale museum Museumsinsel, med verdenskjente kolleksjoner i sine 5 anerkjente museer på noe de kaller “Museumsøyene”. Disse øyene er ett av tre steder i Berlin på Unesco’s World Heritage liste. Byen har et fantastisk utvalg i tillegg til dette som det originale Museum of Objects i Kreuzberg distriktet.

Øst-side Galleriet er det lengste galleriet i verden under åpen himmel, og her står den lengste overlevende biten av Berlinermuren på 1.316 km. Denne seksjonen er blitt malt av 118 artister fra 21 forskjellige land med 101 verk.

Gratis alternativ kan være å besøke Holocaust memoriumet ved Brandenburg Gate. Dette kan besøkes i alle døgnets tider. I byen finner du også ni slott. Disse inkluderer Schloss Charlottenburg og Köpenicker Schloss i tillegg til seks herregårder som kalles for Schlösschen (småslott).

Ellers består byen av 44 % parker, elver og skoger. Med 2,500 offentlige områder finnes det alltid en avslappende grønn plass du kan slappe av på som en kontrast til byens mange museum og attraksjoner. Elvene som strekker seg 180 km rundt om i Berlin kan også utnyttes i båt. Lei deg en kayak eller hopp på en båttur og se byen på en litt annerledes måte.

Er du på tur med barna bør du sjekke ut en eller begge Berlins dyrehager. Tierpark i Friedrichsfelde i øst eller Zoologischer Garten i vest. Sistnevnte er den eldste dyreparken i Tyskland og er mer enn 150 år gammel, mens den førstnevnte har verdens største besetning av dyr i parken.

SHOPPING

Berlin har et endeløst utvalg av butikker i alle slag. Og selv om Berlin er blant de trendy byene er deres beste designerprodukter fremdeles å få til gunstige priser.

Berlin er hjem til det største kjøpesenteret i Europa, KaDeWe. Med mer enn 60,000 kvadratmeter med mote, mat og interiør kan du fort gå bort en hel ferie her. Skulle du tilfeldigvis bli sulten på shoppingturen kan vi nevne at kjøpesenteret også huser Europas største kolonialbutikk.

KULTUR

Berlin er forøvrig den eneste byen i verden som har tre aktive operahus. Ønsker du en romantisk kveld kan kanskje en tur til et av dem være en god idé. Velg mellom Berliner Staatsoper, Deutsche Oper Berlin og Komische Oper.

Hva musikkultur angår er Berlin svært kjent for sin Electronica, Techno og House musikk siden 90-tallet. Nye trender, merker og platekompanier har derfor flokket til byen. Dette er noe du først legger merke til på de større nattklubbene.

UTELIV OG MAT

Om du spiser mye mat eller lite mat; om du er spesielt engasjert i mat eller ikke; Berlin har et vanvittig stort utvalg du kan velge i. Så, mens du kjenner magen rumle etter en lang dag i byen kan du sammenligne utvalget av klassiske restauranter, Fast-Food kiosker og pølseboder. Alle verdens land vil du se er representert i Berlins gastronomiske tilbud. Dette gjør valget spesielt vanskelig. Kebab slik du kjenner det i pitabrød har faktisk sitt opphavssted i Berlin. Og slik har flere retter fra hele verden fått sin spesielle vri i Berlin.

Hvis det er én ting du garantert assosierer Berlin og Tyskland med er det øl. Berliner Bierfestival, Berlins internasjonale øl festival, finner sted i Berlin. På tre dager kan du finne mer enn 300 ølbryggeri som tilbyr 2,000 sorter øl. Ikke tenk på figuren, med sin rekordlange Øl hage har du gått 2,2 kilometer på bare én gjennomgang.

Hva byliv angår kan du finne alle slags utesteder. Berlin gjør alle fornøyde. Du har kanskje ikke hørt at Berlin er en by som aldri sover, men når det gjelder uteliv kan du bokstavelig talt danse til morgengry. Byens nattklubber har ikke noen offisiell stengetid, så det er helt og holdent opp til deg å avgjøre når det er på tide å dra hjem.

Berlin er en stor by og man kan med fordel planlegge sitt opphold her om man ønsker å fylle alle timer i løpet av dagen. Har man ikke tid til å planlegge er det ikke noe å være fortvilet over. En så stor by har alltid noe rett rundt hjørnet som vil fange oppmerksomheten din. Berlin tilbyr deg akkurat det du måtte ønske.

Our top-rated cheap hotels in Berlin

  1.609 kr per natt
  Anslått pris formai 2024
 • Velg datoer for å se priser og tilgjengelighet
  Velg datoer for å se priser og tilgjengelighet
 • Velg datoer for å se priser og tilgjengelighet
  Velg datoer for å se priser og tilgjengelighet

Ofte stilte spørsmål om Berlin