Hotell i Tromsø (Troms, Norge)

  695 kr per natt
  Anslått pris forjuni 2024
  1.524 kr per natt
  Anslått pris forjuli 2024
 1. 1.502 kr per natt
  Anslått pris forjuni 2024
 2. 1.065 kr per natt
  Anslått pris forjuni 2024
 3. 1.375 kr per natt
  Anslått pris forjuni 2024
  1.296 kr per natt
  Anslått pris forjuni 2024
 4. 660 kr per natt
  Anslått pris forjuni 2024
  1.325 kr per natt
  Anslått pris forjuni 2024
  1.391 kr per natt
  Anslått pris forjuni 2024
 5. 692 kr per natt
  Anslått pris forjuni 2024

Hotell i Tromsø

Finn svært billige hoteller i Tromsø, Norge. Søk og sammenlign prisene på overnattingstilbud for å finne de beste prisene på trivago

 • Omfattende hotellsøk for Tromsø på nett
 • Finn et billig hotell i Tromsø!
 • Bestill til en kjempegod pris!

Topprangert Hotels i Tromsø

 • Velg datoer for å se priser og tilgjengelighet
 • 908 kr per natt
  Anslått pris forjuli 2024
 • 996 kr per natt
  Anslått pris forjuni 2024
 • 813 kr per natt
  Anslått pris forjuni 2024
 • 1.369 kr per natt
  Anslått pris forjuni 2024
 • Velg datoer for å se priser og tilgjengelighet
 • 1.040 kr per natt
  Anslått pris forjuni 2024
 • 1.321 kr per natt
  Anslått pris forjuni 2024

Tromsø- Nordens Paris

Det finnes få steder i verden som Tromsø. Den trivelige byen i nord ligger omkranset av fjorder, snødekte fjell, holmer og skjær. Her går natur og by hånd i hånd og du kan oppleve alt fra nordlys, hvalsafari og arktiske landskap til en rekke kulturtilbud, shopping og et yrende natteliv. Det er ikke for ingen ting at Tromsø blir kalt «Nordens Paris”.

Vakker natur nær sentrum

Tromsø er den største byen i Nord-Norge og er med sine godt over 70 000 innbyggere Norges niende største by. Flyr du inn over byen vil du se vakker natur med fjord, hav og fjell og to broer som forbinder Tromsøya med fastlandet og øyene rundt. Selve sentrum er preget av byen ligger på sørøstsiden av Tromsøya og domineres av de to gatene Storgata og Grønnegata som går nord-sør gjennom nesten hele bydelen. Her ligger byens administrative sentrum og de fleste hotellene, handlegatene og restaurantene. Den travleste handlegaten er Storgata, og her finner du et rikt utvalg av butikker som selge både lokale og internasjonale butikker. Det ligger også en del butikker i sidegatene til hovedgaten.

Spesielt om kvelden er Tromsø sentrum et livlig sted der barer, klubber og spisesteder fylles med glade spisegjester, klirrende glass og lystig musikk. «Ølhallen” som er Tromsøs eldste pub (bare åpen på dagtid), «Rorbua” og «Gründer Cafe og Bar” er blant noen av de populære utestedene, og er du sulten finnes det restauranter på hvert gatehjørne som kan friste med internasjonale og lokale(prøv gjerne sjømaten) retter.

Byens sentrum er lite, men har allikevel alt som trengs for å oppfylle kravene til en som er på byferie; museer, kulturtilbud,shopping og uteliv. I Tromsø kan du kombinere byferien med fantastiske naturopplevelser, og du trenger ikke reise langt unna sentrum før du kan beundre arktisk villmark og dyreliv, nyte arktisk spa, padle kajakk eller gå fjellturer–tilbudene er mange både sommer og vinter.

Kultur og natur

I Tromsø finnes det aktiviteter for en hver smak og erfaring, enten du vil gå en krevende topptur eller besøke et museum. Ved Perspektivet Museum kan du se utstillinger om Troms-regionens mangfold av livssyn og levemåter og nyte friluftsanlegget med sine antikvariske bygninger. På Polarmuseet kan du lære mer om regionens polarhistoriske tradisjoner og polarheltene Fridtjof Nansens og Roald Amundsens ekspedisjoner,og er du glad i kunst så bør du ta turen innom Nordnorsk kunstmuseum. Tromsø Museum – Universitetsmuseet er et supert sted for barnefamilier. Her kan du se utstillinger om samisk historie og kultur, nordlys, fossiler, steinalder og vikingtiden. Polaria kan også anbefales for familier som ønsker å lære mer om Arktis og oppleve akvarier med sel,fisk og sjødyr fra nordlige områder. Ishavskatedralen med sin spesielle arkitektur som minner om isfjell er også vel verdt et besøk, og få gjerne også med deg en festival når du først er på besøk. Om høsten kan du for eksempel bli med på «Insomniafestivalen” for elektronisk musikk og litteraturmønstringen «Ordkalotten”, om vinteren kan du oppleve «Tromsø Internasjonale Filmfestival” og «Samisk uke” og om sommeren er det liv og røre på rockefestivalen «Buktafestivalen” og konserter i kirker og på museer.

Tromsø har kanskje enda mer å by på utendørs enn innendørs. Naturopplevelsene står i kø, og det er bare å velge å vrake mellom turer og opplevelser i nær tilknytning til villmark,hav og arktisk landskap. Mange reiser hit for å oppleve nordlyset. Byen ligger midt i nordlysovalen som er det området med størst sannsynlighet for å oppleve det dansende lyset som kan observeres på himmelen fra september til april, avhengig av værforholdene. Er himmelen klar kan man oppleve nordlyset rett over Tromsø by, men vil du unngå forstyrrende lys fra byens sentrum bør du melde deg på en av de mange nordlysutfluktene som tilbys.

Utfluktene kan for eksempel kombineres med hvalsafari, ørnesafari, hundekjøring, turer med snøscooter, fjordturer med båt eller katamaran, fisketurer , reinsdyrkjøring, gåturer i fjellet, kajakkpadling eller midnattsolturer om sommeren. Mange velger også å ta gondolbanen Fjellheisen fra Tromsdalen til Storsteinen på Fløya 421 meter over havet for å nyte panoramautsikten over Tromsø, øyene og fjordene. Mange bruker Fjellheisen som et startpunkt for turer til ulike fjell i området eller koser seg med mat og drikke i Fjellstua restaurant.

Bo i et arktisk eventyr

Uansett hvor du velger å bo så vil du nesten alltid være tett på naturen og nær de fleste severdighetene i Tromsø. På Scandic Ishavshotell Tromsø bor du rett ved kaien i byens sentrum som har en flott utsikt over havnen, Ishavskatedralen og vakre Tromsdalen. Alle rommene har internasjonal standard og hotellets restaurant kan friste med fersk sjømat og lokale kjøttvarer. På det familiedrevne vandrehjemmet Citycamp Tromsø bor du godt og rimelig i et tradisjonelt trehus, 700 meter fra kaia der Hurtigruta legger til, og i nærheten av flere barer, kafeer og supermarkeder. Alle rommene har tilgang til felles bad og kjøkken og etter en lang dag med opplevelser kan du slappe av i fellesstuen. Velger du å bo på Clarion Collection Hotel With kan du nyte utsikten over fjellene, havet og Ishavskatedralen. Hotellet ligger sentralt , midt i Tromsøs maritime historie og arkitektur og interiør er inspirert av de gamle sjøbodene, skipsklokker, skipsdekk og gjenstander fra sjøfartsmiljøet. Hver dag byr hotellet på kaffe, hjemmebakst og kveldsmat og i lobbybaren kan du slappe av med forfriskninger og småretter.

Our top-rated cheap hotels in Tromsø

 • Velg datoer for å se priser og tilgjengelighet
 • Velg datoer for å se priser og tilgjengelighet
 • Velg datoer for å se priser og tilgjengelighet
 • Velg datoer for å se priser og tilgjengelighet
 • Velg datoer for å se priser og tilgjengelighet
 • Velg datoer for å se priser og tilgjengelighet

Ofte stilte spørsmål om Tromsø