Hotell i Trondheim (Sør-Trøndelag, Norge)

 1. 1.735 kr per natt
  Anslått pris forapr. 2024
 2. 2.608 kr per natt
  Anslått pris forapr. 2024
 3. 1.333 kr per natt
  Anslått pris forapr. 2024
 4. 1.412 kr per natt
  Anslått pris forapr. 2024
  835 kr per natt
  Anslått pris forapr. 2024
 5. 1.082 kr per natt
  Anslått pris forapr. 2024
 6. Velg datoer for å se priser og tilgjengelighet
 7. Velg datoer for å se priser og tilgjengelighet
  Velg datoer for å se priser og tilgjengelighet
 8. Velg datoer for å se priser og tilgjengelighet

Hotell i Trondheim

Finn svært billige hoteller i Trondheim, Norge. Søk og sammenlign prisene på overnattingstilbud for å finne de beste prisene på trivago

 • Omfattende hotellsøk for Trondheim på nett
 • Finn et billig hotell i Trondheim!
 • Bestill til en kjempegod pris!

Topprangert Hotels i Trondheim

 • 1.306 kr per natt
  Anslått pris forapr. 2024
 • Velg datoer for å se priser og tilgjengelighet
 • Velg datoer for å se priser og tilgjengelighet
 • Velg datoer for å se priser og tilgjengelighet
 • 807 kr per natt
  Anslått pris forapr. 2024
 • Velg datoer for å se priser og tilgjengelighet
 • 805 kr per natt
  Anslått pris forapr. 2024

Trondheim – en historisk by med urbant preg

Som en av Norges mest populære studentbyer og med en historie som Norges hovedstad, har Trondheim veldig mye å by på for besøkende av alle slag.

Selv om Trondheim er Norges tredje største by føles sentrum av byen overraskende intimt og oversiktlig, det meste ligger innenfor en liten spaserturs avstand. For å få en god oversikt og utsikt over Trondheim og Trondheimsfjorden kan gjerne starte byvandringen med å ta heisen opp i Tyholttårnet, Trondheims tele- og radiotårn. På 70 meters høyde kan du nye utsikten mens du spiser lunsj i tårnets tolvkantede restaurant som roterer 360 grader rundt i løpet av en time.

Gamle trehus og historisk sus

Trondheim er hjem til Nordens lengste sammenhengende trehusbebyggelse og disse historiske husene dominerer store deler av bybildet. Sammen med Nidelven, som bukter seg gjennom sentrum av Trondheim, gir dette byen et vakkert preg som innbyr til gåturer med historisk sus i trange smug, langs bryggene og over de gamle broene som krysser elva. Å se de gamle trehusene som på en vindstille dag speiler seg i den glatte vannoverflaten i elva er et flott syn.

Den meste kjente av broene som krysser Nidelven er Gamle Bybro, også kalt ”Lykkens portal”, som i dag er et av Trondheims mest karakteristiske kjennetegn. I den sjarmerende gamle bydelen Bakklandet, Trondheims første forstad, finner du små nydelige trehus som har vært bebodd siden tidlig på 1600-tallet. I tillegg til boliger huser trehusene i dag flere koselige restauranter og cafeer, og unike små butikker. Sentralt i byen og rett ved Nidelven ligger Radisson Blu Royal Garden Hotel, her bor du med kort avstand til det meste og flere av rommene har utsikt over elva og marinaen.

Trondheims største severdighet er lett å få øye på midt i sentrum av byen, Nidarosdomen er Nordens nordligste gotiske katedral og har vært et populært mål for pilgrimer i omlag 1000 år. Katedralen er Norges nasjonalhelligdom, og er du Trondheim for første gang er et besøk her nærmest obligatorisk. Få med deg de unike Glassmaleriene, skulpturene, og ikke minst historien til Nidarosdomen som spiller en sentral rolle i Norgeshistorien. Kanskje orker du også å gå de mange trinnene opp til tårnet i Nidarosdomen, fra toppen kan du nyte den fantastiske utsikten utover Trondheim by. Ønsker du å bo i nærheten av Nidarosdomen kan du booke et opphold på Comfort Hotel Park Trondheim. Dette er et moderne hotell med en perfekt beliggenhet.

Trondheim er full av historiske attraksjoner, og Munkholmen, en liten øy utenfor Trondheim, er en av dem. Munkholmen har en lang og spennende historie og har huset både kloster, festning og borg. I dag har øya både badeplass og restaurant og er et yndet mål om sommeren for både turister og fastboende. Du kommer hit i sommerhalvåret med rutebåt fra fastlandet.

Utflukter og avkobling

Sentrum av Trondheim er godt tilrettelagt for syklister, og med bysykler lett tilgjengelig er byen ideell for oppdagelsesferd fra sykkelsetet. Sykler du en tur innom Bakklandet kan du også teste verdens første sykkelheis som gjør den bratte bakken til en lek. Ønsker du en lengre tur ligger Bymarka kun et lite stykke utenfor sentrum, her er det flotte tur- og fiskemuligheter om sommeren, og om vinteren er det et populært sted for skigåing.

På en deilig sommerdag kan en tur til Ladeparken anbefales. Dette store friområdet, som også kalles Sirkusparken, ligger øst for Trondheim sentrum. Parken er en grønn oase for både store og små, her er det klatrestativer og lekeapparater for de minste barna, en kunstig dam med hoppesteiner, områder satt av til ballspill og klatring og piknikområder med griller man kan bruke fritt.

Sett av en dag i Pirbadet hvis været er dårlig, eller du ønsker en avkobling fra byvandring og sightseeing. Pirbadet er et av Norges største innendørs badeanlegg og med bølgebasseng, boblebad, vannsklier, tunneller og magesug har Pirbadet det meste du kan ønske deg for en fartsfylt dag i bassenget.

Shopping for alle

Trondheim er midt i blinken for deg som er shoppingglad. I sentrum av byen finner du gågater med en fin blanding av både kjente kjedebutikker, designerbutikker og koselige småbutikker for deg som er på utkikk etter noe unikt.

Stolte mattradisjoner

Trondheim har både egen mathall og egen matfestival, og trønderne er svært stolte av sin lokale matkultur. Som en stolt matby kan Trondheim skryte av mange restauranter med fokus på kortreist mat og ikke minst lokal sjømat, her finner du både små intime cafeer og spisesteder samt gode restauranter i toppklasse.

Yrende kulturliv

Trondheim har et aktivt kulturliv og etter Oslo er Trondheim den norske byen med flest festivaler. Her finner du bade festivaler innen, rock og pop, jazz, blues og klassisk musikk. Er du musikkinteressert bør du sette av tid til å besøke Rockheim, Norges nasjonale museum for populærmusikk. Her får du oppleve femti år med norsk popmusikk gjennom en utstillingen som er interaktiv, her kan du både gå på konserter, teste gitarferdighetene og mikse din egen låt.

En tur tilbake i ulike musikalske epoker får du også hvis du besøker Ringve Museum på Lade, like utenfor Trondheim. Ringve er Norges nasjonale museum for musikk og musikkinstrumenter. Her finner du en samling på ca 2000 gamle og nye musikkinstrumenter fra hele verden.

Rosenborg fotballklubb er Trondheims store stolthet, og er du litt fotballinteressert bør du få med deg en hjemmekamp med Rosenborg på Lerkendal. Stemningen på stadion er til å ta og føle på og det er lett å la seg rive med.

Our top-rated cheap hotels in Trondheim

 • Velg datoer for å se priser og tilgjengelighet
 • 1.964 kr per natt
  Anslått pris forapr. 2024
 • Velg datoer for å se priser og tilgjengelighet
 • Velg datoer for å se priser og tilgjengelighet
 • 1.659 kr per natt
  Anslått pris forapr. 2024
 • 1.680 kr per natt
  Anslått pris forapr. 2024
 • 1.367 kr per natt
  Anslått pris forapr. 2024
 • Velg datoer for å se priser og tilgjengelighet
 • Velg datoer for å se priser og tilgjengelighet