Hotell i Oslo (Oslo, Norge)

  1.777 kr per natt
  Anslått pris forjuli 2024
  1.916 kr per natt
  Anslått pris forjuli 2024
  825 kr per natt
  Anslått pris forjuli 2024
  1.479 kr per natt
  Anslått pris forjuli 2024
  998 kr per natt
  Anslått pris forjuli 2024
  853 kr per natt
  Anslått pris forjuli 2024
  1.080 kr per natt
  Anslått pris forjuli 2024
  728 kr per natt
  Anslått pris forjuli 2024
 1. 738 kr per natt
  Anslått pris forjuli 2024
 2. 1.084 kr per natt
  Anslått pris forjuli 2024

Hotell i Oslo

Finn svært billige hoteller i Oslo, Norge. Søk og sammenlign prisene på overnattingstilbud for å finne de beste prisene på trivago

 • Omfattende hotellsøk for Oslo på nett
 • Finn et billig hotell i Oslo!
 • Bestill til en kjempegod pris!

Topprangert Hotels i Oslo

  2.665 kr per natt
  Anslått pris forjuli 2024
 • 1.603 kr per natt
  Anslått pris foraug. 2024
  1.553 kr per natt
  Anslått pris forjuli 2024
 • 1.354 kr per natt
  Anslått pris forjuli 2024
 • 1.513 kr per natt
  Anslått pris forjuli 2024
  748 kr per natt
  Anslått pris forjuli 2024

OSLO

Oslo er den lille storbyen som kan by på noe for enhver smak. Her kan du ta for deg av storbyens kultur- og aktivitetstilbud, uten å bruke for mye tid på orientering og transport.

Hovedgata Karl Johan i Oslo sentrum er lett å navigere fra. Med hovedjernbanestasjonen i den ene enden og Slottet i den andre, er den et naturlig utgangspunkt for å oppdage byen. En kort spasertur unna ligger nasjonalsymbolet Akershus festning som er over 700 år gammel. Opprinnelig var dette en middelaldersk kongeborg, og det er en av de mest betydningsfulle festningene i Norgeshistorien.

ATTRAKSJONER

Oslo sentrum huser også mange andre store kulturinstitusjoner. Teatre og museer ligger i gangavstand til hverandre. Tar du inn på det eksklusive hotellet The Thief på Tjuvholmen har du Astrup Fearnley – museet for moderne kunst like i nærheten. Nobels Fredsenter, Nasjonalgalleriet og Nationaltheatret er kun noen steinkast unna. Og hva med å avslutte kvelden med en spasertur langs brygga til Operaen? Bygget er en arkitekturperle tegnet av arkitektene i Snøhætta. Her kan du kan nyte sang og musikk på høyt nivå, før du topper det hele med en spasertur på det berømte, skrå operataket. Hit valfarter både fastboende og turister for å oppleve den unike kombinasjonen av kultur og natur. Turen på taket gir nemlig flott utsikt til Oslofjorden, og er et sted du kan la storbypulsen roe seg mens du lar sjøluften fylle lungene.

Midt i Oslo sentrum ligger også Citybox, et moderne hotell med lave priser, som også gir et godt utgangspunkt for å oppleve byen.

Det er en god ide å besøke andre sentrumsnære områder enn selve hovedgata, og attraksjonene i umiddelbar nærhet til den, når man er i Oslo. Et av disse er Grunerløkka. Denne bydelen er et gammelt arbeiderstrøk som de siste årene har hatt stor oppblomstring av spisesteder, gallerier og butikker som virker som trekkplaster for byens kreative garde. På solrike helgeformiddager formelig syder parkene og gatene av folkeliv. Her kan du sette deg på et hjørne og nyte kaffe laget av barista-verdensmester Tim Wendelboe, du kan gjøre kule kupp i en vintagebutikk eller du kan arrangere din egen piknik i en av de mange parkene.

Grøntområder er det i det hele tatt mye av i Oslo. Her er det ypperlig mulighet for grilling, fotball og andre sosiale spill - eller du kan rett og slett bare å ligge rett ut om været tillater det. Ønsker du å kombinere en parktur med kulturelt påfyll anbefales et besøk i Vigelandsparken. Dette er verdens største kulturpark utført av en enkelt kunstner og den er åpen døgnet rundt. De over 200 skulpturene er laget av Gustav Vigeland og ble i hovedsak ferdigstilt mellom 1939 og 1949. En av de mest berømte er den illsinte lille guttestatuen ”Sinnataggen”. Denne er nok representert i utallige familiealbum verden over med turister i alle aldre som etterlikner posituren.

OMRÅDER VERDT Å BESØKE

Fra parkens hovedinngang er det en kort spasertur opp til Majorstuen hvor du kan gå nedover mot sentrum gjennom handlegaten Bogstadveien. Her er det mange butikker og gata er et yndet sted å shoppe. Før du kommer helt ned i sentrum igjen kan du for eksempel ta lunsj på Litteraturhuset, som også har et spennende kultur- og debattprogram året gjennom. Dette ligger like ved Slottsparken som er hyggelig å spasere gjennom før du er tilbake i hovedgata Karl Johan.

I området bak slottet ligger det også hoteller. Et av disse er designhotellet Saga, som ble bygget i 1890-årene. Hotellet ble nylig restaurert og modernisert, men det har beholdt mye av den tradisjonelle arkitekturen og fått positiv oppmerksomhet for interiøret sitt. Hotellet er like ved sentrum i et rolig område.

Dersom man er interessert i å få med seg flere kunstopplevelser under Oslo-besøket er det en god idé å besøke Munchmuseet på Tøyen. Museet byr på ulike temautstillinger knyttet til Edvard Munchs verdensberømte kunstnerskap og gir mulighet til å oppleve verker som Skrik og Madonna i ulike kontekster.

Munchmuseet ligger i bydelen Tøyen og er kun en kort gåtur fra området Grønland som er et av de mest internasjonale i Oslo. Her finner du alt fra rotnorsk matservering på tradisjonsrike steder som Olympen, eller Lompa, til ulike butikker og restauranter som kan by på mat, drikke, folkeliv og kulturer fra helt andre steder i verden.

Gjennom Oslo renner Akerselva, og langs elva er det mange hyggelig turmuligheter. Denne nærheten til naturen er noe mange liker med Oslo. Om sommeren er det kjempefint å sykle eller å ta bussen ut til Bygdøy, hvor du kan kombinere en fin dag på stranden med besøk på Kon-Tiki Museet eller Vikingeskipshuset. Du kan også ta båten ut hit, eller til en av øyene i Oslofjorden som er flotte utfartssteder for bading eller turgåing. Båtene går fra Oslo sentrum ved Aker brygge.

Fra sentrum er det kort vei til skogen, om det skulle friste mer. Tar du undergrunnen til for eksempel Sognsvann eller mot Mortensrud så er du i nærheten av flotte turmuligheter innen kort tid. I marka er det mange vann som gir ypperlige bademuligheter om sommeren, eller skøyteturer om vinteren. Det er lurt å orientere seg på forhånd om hvor isen er sikker. Å gli stille innover i skogen på ski mellom snødekte trær er en flott vinteropplevelse, og mange stuer holder åpent for mat, kaffe og kakao.

Oslo har også flotte spisesteder hvor du kan kikke utover byen og sentrum mens du nyter god mat og drikke. På for eksempel Ekebergrestauranten eller Grefsenkollen restaurant kan du avslutte besøket ditt på topp!

Our top-rated cheap hotels in Oslo

 • 2.976 kr per natt
  Anslått pris forjuli 2024
 • 1.165 kr per natt
  Anslått pris forjuli 2024
 • 1.181 kr per natt
  Anslått pris forjuli 2024
  1.575 kr per natt
  Anslått pris forjuli 2024
 • 1.084 kr per natt
  Anslått pris forjuli 2024
 • 1.221 kr per natt
  Anslått pris forjuli 2024
 • 1.029 kr per natt
  Anslått pris forjuli 2024
 • 676 kr per natt
  Anslått pris forjuli 2024

Ofte stilte spørsmål om Oslo