Hotell i New York (New York, USA)

  1.495 kr per natt
  Anslått pris forapr. 2024
  1.786 kr per natt
  Anslått pris forapr. 2024
  1.179 kr per natt
  Anslått pris forapr. 2024
 1. 3.470 kr per natt
  Anslått pris forapr. 2024
  Velg datoer for å se priser og tilgjengelighet
  Velg datoer for å se priser og tilgjengelighet
 2. Velg datoer for å se priser og tilgjengelighet
  Velg datoer for å se priser og tilgjengelighet
 3. Velg datoer for å se priser og tilgjengelighet
 4. Velg datoer for å se priser og tilgjengelighet

Hotell i New York

Finn svært billige hoteller i New York, USA. Søk og sammenlign prisene på overnattingstilbud for å finne de beste prisene på trivago

 • Omfattende hotellsøk for New York på nett
 • Finn et billig hotell i New York!
 • Bestill til en kjempegod pris!

Topprangert Hotels i New York

NEW YORK – BYEN SOM HAR ALT

Hvem drømmer vel ikke om en langhelg i New York? Med piknik i Central Park, shopping på Manhattan, lange lunsjer, store porsjoner, gode drinker, fantastiske kveldsshow og eksentriske mennesker, listen er lang og New York har alt!

VERDT Å FÅ MED SEG

En rusletur på Manhattan er en opplevelse i seg selv og vil gi deg en umiddelbar følelse av å være i New York, men hvis det er første gang du besøker byen så er det noen ikoniske severdigheter du bør få med deg. En fantastisk utsikt over New York får du fra toppen av Empire State Building, New Yorks høyeste bygning, 449 meter høy. I ekte King Kong-stil kan du nyte utsikten fra 86. eller 102. etasje.

Flott utsikt får du også hvis besøker Frihetsgudinnen, selve symbolet på New York. Statuen står stolt på øya Liberty Island, like utenfor Manhattan, og det går ferger ut dit hele tiden. En kombinasjon av heis og trapp tar deg opp til Frihetsgudinnens krone, og herfra får du en magisk utsikt over bysiluetten på Manhattan. Et mye rimeligere alternativ, som også har betraktelig kortere kø, er å ta ferga som går fra Manhattan til Staten Island. Denne fergeturen er gratis, men gir deg en fantastisk utsikt over både Frihetsgudinnen og skyskraperne på Manhattan.

Times Square står også høyt på listen over steder å besøke. Med sine store neonskilt og blinkende lys og reklameplakater er Times Square et av verdens mest besøkte steder, og et kjent motiv fra både bilder og filmer. Her ligger også flere av New Yorks mest berømte teatre, og et bredt utvalg av stor restauranter og butikker. Ønsker du å bo på et hotell her i sentrum av alt, er Hampton Inn Times Square Central perfekt for deg. På dette hotellet bor du i hjertet av New York med kort avstand til det meste av restauranter, shopping og attraksjoner.

Sightseeing kan fort bli slitsomt og etter et besøk på Times Square kan en rolig spasertur i Central Park, New Yorks grønne oase, være det du trenger. Her kobler newyorkerne av fra et hektisk byliv og parken har ideelle forhold for å gå, jogge og sykle. Om sommeren er parken et yndet sted for solbading og piknik, og er du her om vinteren kan en skøytetur på en av parkens to skøytebaner være en minneverdig opplevelse. Ønsker du å bo luksuriøst og med utsikt over Central Park kan noen netter på ærverdige Sherry-Netherland Hotel gi deg dette, Sherry-Netherland Hotel er et velrenommert fem-stjernes hotell med historie tilbake til 1927, her får du luksus i gammel stil.

New Yorks Chinatown er også vel verdt et besøk. Det kjente nabolaget huser flertallet av New Yorks asiatiske befolkning, og et besøk her er som å komme til en annen del av verden. Fargerike bygninger, billige restauranter og suvenirbutikker ligger som perler på en snor.

EN TUR UT AV SENTRUM

Bydelen Bronx trekker ikke så mange turister som de andre bydelene i New York, men er du dyreinteressert bør du sette av tid til en dag i Bronx Zoo. Parken er kjent som en av verdens beste dyrehager, med mer enn 600 forskjellige dyrearter fra alle verdenshjørner. Kommer du til New York i april bør du definitivt legge inn et besøk i Brooklyn botaniske hage. Denne botaniske hagen er vel verdt et besøk uansett årstid, men om våren, når alle de om lag 70 kirsebærtrærne er i full blomst, er det et utrolig vakkert syn.

På en dag med stekende sol kan det fort bli veldig varmt i New Yorks gater, hvis du da lengter etter avslappende strandliv og en forfriskende dukkert, kan en halvtimes metrotur ut til Coney Island være redningen. Her er det en kilometer lang sandstrand og en livlig strandpromenade med en gammeldags fornøyelsespark med pariserhjul, boder og berg og dalbane som bakteppe.

SULTEN I NEW YORK

Er du matglad kommer du definitivt til å trives i New York. Enten lunsjen er en piknik i Central Park, på en gatecafé i Soho eller en restaurant på Manhattan, New York tilbyr noe for en hver gane. Å starte dagen med frokost på en ekte amerikansk Diner er å anbefale, det samme er å ta en hamburger på en av byens kjente burgerrestauranter, og hva med en donut til dessert? Restaurantene er mange og du finner dem i alle størrelser og prisklasser.

SHOPPINGLYKKE

New York er et mekka for shoppingglade turister, her finner du det meste av klær, sko og design. I shoppinggatene 5th Avenue og Madison Avenue finner du de kjente kjedebutikken og ikke minst designerbutikkene. Legg også shoppingturen innom de brede gatene i det som tidligere var New Yorks kunstnerbydel, Soho. Her finner du en god blanding av kjedebutikker, design og luksus, og sidegatene finnes det mange små og sjarmerende butikker. Å vandre i disse gatene er en opplevelse, selv om målet kun er vindusshopping, husk å sette av nok tid. Ønsker du å bo i umiddelbar nærhet til shoppinggatene i Soho er boutiquehotellet City Rooms NYC perfekt. Her kan du bo i kort avstand fra både shopping og restauranter, og bare en liten spasertur unna ligger det yrende nabolaget Chinatown.

Hvis du er på utkikk etter noe annet enn travle handlegater når du skal shoppe, kan det være vel verdt å ta turen til det kjente loppemarkedet på Brooklyn som arrangeres hver helg. Her finner du du meste, både nytt og brukt, og det eksentriske folkelivet er en opplevelse i seg selv.

BYEN SOM ALDRI SOVER

New York er kjent for sitt brede utvalg av show og musikaler som til en hver tid spilles på byens store scener. Kjøp billetter til et show på Broadway og du vil få en spektakulær opplevelse med dansere og musikere i verdensklasse. Madison Square Garden er New Yorks store konsertarena, og er du heldig spilles det en bra konsert mens du er i byen, alternativt kan det kanskje friste å se en basketballkamp med New York Knicks? Ønsker du en lattermild kveld i et mer intimt og koselig lokale er kanskje Comedy Cellar noe for deg. Stedet er kjent for å være en av New Yorks beste standup-scener, og har hatt mange kjente komikere på spilleplanen.

New York sies å være byen som aldri sover, og med det rike utvalget av barer, puber og nattklubber så lever byen opp til dette. Nattelivet yrer i de fleste av områdene i sentrum av New York. I East Village, Chelsea og Greenwich Village ligger det trendy barer og hippe klubber rundt hver sving, og du finner garantert en et utested som passer deg, enten du er på jakt etter en god cocktail, bra musikk, eller å danse hele natta.

Our top-rated cheap hotels in New York

 • 1.279 kr per natt
  Anslått pris forapr. 2024
 • Velg datoer for å se priser og tilgjengelighet
  Velg datoer for å se priser og tilgjengelighet
 • Velg datoer for å se priser og tilgjengelighet
  1.291 kr per natt
  Anslått pris forapr. 2024
 • Velg datoer for å se priser og tilgjengelighet
 • 1.280 kr per natt
  Anslått pris forapr. 2024
 • Velg datoer for å se priser og tilgjengelighet